Más is van aki képtelen szoptatni nyilvánosan?
Most voltunk először úgy el otthonról h valószínüleg kültéren meg kell etetni a babát (7 hetes).
Asztaloknál ültünk és persze felsírt a kicsi, hogy éhes.
Hát nekem nem volt merszem megszoptatni, előszedtük a cumit inkább.
Mellettünk is férfiak ültek, én nem mertem.
(Nem olyan helyen voltunk ahol el lehetne vonulni bárhova, ez ilyen helyi kirándulóhely egy tónál).
Más kérdéseket olvasva tudom h rengetegen szoptatnak mindenhol, de van olyan akit szintén kitör a frász?
Kérlek, szoptatásellenek, ne itt méltatlankodjatok!
Egy babát meg kell etetni és kész.
Nem mindenki tud fejni otthon + a legtöbb babánál cumizavart okoz a cumisüveg, így marad a szoptatás.
Az a ritka ha valaki telibe kicsapja a mellét, azért általánosságban véve elvonulnak az anyukák szoptatós helyre vagy eltakarják magukat, mintha semmi sem történne. Ha nem bámulod, észre se veszed.
Engem az se zavar ha valaki kirakja a mellét, de mondom ez a ritkább.
Sokan vannak, akik nem akarnak, vagy nem mernek nyilvánosan szoptatni. Előbbi az ő dolguk, utóbbin viszont érdemes dolgozni, mert nagyon praktikus tud lenni. Nekem ilyen szabású pólóim vannak:
Kis gyakorlással pár másodpercig látszik pár négyzetcenti a mellemből, utána takarja a baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!