Hányás után mennyivel szabad etetni leghamarabb?
Figyelt kérdés
5 hetes babám van, kb 2-3 óra szokott eltelni 2 evés között. Ma 10:12-10:45ig evett utoljára, fel órával később hányt, azóta is többször bukott. De már azt mondja hogy éhes, viszont úgy tudom ilyenkor nem szabad ráetetni mert megint visszajön.2022. márc. 22. 12:13
1/12 anonim válasza:
5 hetes baba, ha hányt, akkor orvoshoz kell vinni. Ha csak bukott, akkor etetheted.
3/12 A kérdező kommentje:
Éhségjeleket mutat és éhes sírása van. Csak azért gondolom hogy hányás volt az első, mert nagyobb mennyiségű volt mint egy szokásos bukás.
2022. márc. 22. 12:34
4/12 anonim válasza:
de sugárban jött?
ha nem, akkor szerintme nem kell aggódni
5/12 anonim válasza:
A bukás mennyisége megdöbbentően sok is lehet. Mármint azt hiszed hányt mert mindent beterít. Ha öklendezik is, akkor beszélünk hányásról.
Én kb azonnal utána megkínáltam a fiam, ha elfogadta evett, ha nem nem.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem öklendezett, de nem is csak kifolyt a szájából, kb 20 cmre jutott a szájától. Ez sugárnak számít?
2022. márc. 22. 12:54
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez szimpla bukás. Figyelgesd. Jó kedvű? Van pisis pelus? Ha megint úgy gondolod hányt, hívd fel az orvost. Nem kell várnod, nyugodtan szoptasd meg.
8/12 anonim válasza:
Azonnal is lehet.
Nekem is 4-5 hetes volt amikor 2x is akkorát bukott, hogy én azt hányásnak hívtam
Amint kérte (értsd. ordított, mint a sakál 😆) kapott cicit.
Férjem is meg volt lepődve, de olvastam valahol korábban, hogy ha sokat bukik a baba, még jót is tesz neki a szoptatás.
9/12 A kérdező kommentje:
Jókedvű és van pisi. Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2022. márc. 22. 13:12
10/12 anonim válasza:
Azonnal
Ez bukás
Döbbentően sok tud lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!