Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2éves kislányom még szopizik.S...

2éves kislányom még szopizik.Szeretnénk kistesót .Szoptatás alatt teherbe lehet esni? Kiváncsi vagyok mert dokim mindig mondja,hogy így nem fog összejönni.

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás alatt is teherbe lehet esni. Érdekes, hogy a dokid az ellenkezőjét állítja. Sokan lesznek terhesek szoptatás mellett "véletlenül", mivel ők is úgy gondolják hogy nem lehet, aztán jön a meglepetés.
2022. febr. 17. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Válts orvost.
2022. febr. 17. 14:57
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Hogy ne lehetne. Rengetegen kapjak be a legyet iszisz mellett is.

Persze van akinél mégis jelent némi nehézséget.

Nekem mindkét gyerekkel elég korán visszaállt a rendszer igény szerinti, szinte non-stop szoptatás mellett is. Elsővel 9 héttel szülés után már menstruáltam, másodikkal 5 hónapos korában és orvos is megerősítette, hogy rendes peteérésem van.

2022. febr. 17. 14:59
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Valamennyire csökkentheti az esélyt, de csak akkor, ha a gyereknek naponta többször ez az étkezése, a kis cumizás nem számít.
2022. febr. 17. 15:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Most az utolsó ellenőrzésnél is mondta,h.nem lesz egyszerű meg ,hogy kisebb az esély,hogy megmarad.Elösször szoktassam le.Nyilván nekem is az a célom,h.leszoktassam a kislányom hisz 2éves, most már csak alváshoz kéri de ha nem adok neki üvölt és az ájulásig fent marad.Próbáltam már esett kelt esküszöm bevette a szájába mert már nem bírtam,hogy így kinlódik és ülve elaludt.Én nem tudom ki,h.csinálta ezt a leszoktatást de nálunk katasztrófa ez a cici mizéria😅

Köszönöm Nektek ,hogy írtatok.

2022. febr. 17. 15:09
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Szomszédom szoptatás és fogamzásgátló mellett esett teherbe szülés utáb 4 hónappal.

Én szoptatás mellett nem tudtam fél év alatt teherbe esni. Elválasztittam, onnan 2 hónap múlva lettem terhes.

2022. febr. 17. 16:40
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Persze,hogy lehet. Lehet jobb lenne másik dokival is konzultálni.
2022. febr. 17. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

2 èves gyerek szoptatàsa màr nem zavar bele a megtermèkenyülèsbe. Van, aki abba sem hagyja a szoptatàst, ès 2 különböző korú gyereket szoptat egyszerre.

Pàr hònapos, igèny szerint ès kizàrólagosan szoptatott gyerek esetèn lehet fogamzàsgàtlò hatàsa a szoptatàsnak, de nem mindenkinèl èrvènyesül, akkor sem èrdemes 100%-ig arra hagyatkozni, hacsak nem gond egy becsúszott baba.

2022. febr. 17. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A második fiam első próbálkozásra összejött, pedig az első fiamat még szoptattam. Most vagyok terhes a harmadikkal, ő a 3. hónapban jött össze, ekkor meg a második fiamat szoptattam még.
2022. febr. 17. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Még bőven szoptattam a lányomat, mikor belevágtunk újra. Harmadik hónapra össze is jött. Engem azzal riogattak, hogy elvetélek, ha nem szoktatom le a ciciről. 6 hónapos terhes voltam, mikor elhagyta a cicit. Semmi bajom nem volt terhesség alatt.
2022. febr. 17. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!