3 hónapos babának hogyan termeljek több anyatejet?
Mell függőség. Jó a gyereknek, h nem tud rendesen pihenni, mert totálisan mell függő? Persze a többi anya keresztre feszít, h tedd mellre tedd mellre. De miért is rossz a tápszer? Csak mende mondák vannak, mert Nyugaton a nők 50% bele se kezd a szoptatásba és semmivel se rosszabbak az adatok, sőt...
Hamarabb kellett volna elkezdeni a vegyes táplálást.
Reméltem hogy a kérdésem nem vált ki ilyen reakciókat. A lányom az elejétől tápszeres volt, szoptatni 6 és fél hónapos koráig tudtam. Mindent megpróbáltam hogy több tejem legyen, ahogy most is, valamiért mégsem működött. Akkor hagytam abba a szoptatást amikor már annyit stresszeltem miatta hogy ráment az egészségemre és a lelki állapotomra.
Jó ez a szoptatás, de nem kell belehalni ha a gyerek a végén tápszeres lesz, vannak rosszabb dolgok is az életben. Lányom is makk egészséges, eddig ha 2x volt beteg összesen. Nem rosszból, de sose tudhatjuk ki miért dönt úgy hogy abba hagyja a szoptatást.
Nálunk ma szoptatási tanácsadó járt, sajnos semmi újat nem mondott. Gyakori szopi, ami megvan…ha más ennyit szoptatná a gyerekét már a könyökén is anyatej folyna.. nem jobb megvárni a 2-3 órát (ahogy bírja a gyerek) hogy meg is éhezzen hátha akkor rendesen eszik is egyet? Így mindig csak kicsiket szív és ebbe fárad el egész nap hogy csak szopikázik mást szinte nem is csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!