Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos babának hogyan...

3 hónapos babának hogyan termeljek több anyatejet?

Figyelt kérdés
Hányszor, hogyan,mikor kellene fejnem hogy több termelődjön? És ha egyáltalàn sikerülhet mennyi idő kell hozzá? Van még egy 2 éves aki mellett nem egyszerű a dolog.
2022. febr. 1. 15:51
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Amit a 14es válaszoló belinkelt, tényleg nagyon hasznos! Köszi 😊
2022. febr. 6. 09:40
 32/48 anonim ***** válasza:
10%

Mell függőség. Jó a gyereknek, h nem tud rendesen pihenni, mert totálisan mell függő? Persze a többi anya keresztre feszít, h tedd mellre tedd mellre. De miért is rossz a tápszer? Csak mende mondák vannak, mert Nyugaton a nők 50% bele se kezd a szoptatásba és semmivel se rosszabbak az adatok, sőt...

Hamarabb kellett volna elkezdeni a vegyes táplálást.

2022. febr. 9. 00:59
 33/48 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Örülök, hogy tudtam segíteni, nekem is bevált egy csomó dolog, amit azon a honlapon olvastam.
2022. febr. 9. 09:42
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy csecsemőre annyira vicces ráböfögni, hogy mellfüggő, mint a delfinre a vízfüggőt! 🤣
2022. febr. 9. 11:26
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem oxigenfüggő is, ideje lenne leszoktatni ròla...
2022. febr. 9. 15:23
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
32. Látjuk, hogy téged anyád nem tett mellre, muszáj ennyire reklámoznod baromarcú?
2022. febr. 9. 15:31
 37/48 anonim ***** válasza:
10%
Jaja biztos nagy király lesz mindenki gyereke. Meg a párkapcsolatotok is mesés. :D Hagyjuk már. Idegbetegek vagytok, látszik a reakciókból, h sz*r au életetek, sajnos ezt legjobban a gyerek szívja meg, hiába van állandóan mellre téve.
2022. febr. 9. 16:15
 38/48 anonim ***** válasza:
82%
37. Dugulj már el te beteg agyú
2022. febr. 9. 16:32
 39/48 A kérdező kommentje:

Reméltem hogy a kérdésem nem vált ki ilyen reakciókat. A lányom az elejétől tápszeres volt, szoptatni 6 és fél hónapos koráig tudtam. Mindent megpróbáltam hogy több tejem legyen, ahogy most is, valamiért mégsem működött. Akkor hagytam abba a szoptatást amikor már annyit stresszeltem miatta hogy ráment az egészségemre és a lelki állapotomra.

Jó ez a szoptatás, de nem kell belehalni ha a gyerek a végén tápszeres lesz, vannak rosszabb dolgok is az életben. Lányom is makk egészséges, eddig ha 2x volt beteg összesen. Nem rosszból, de sose tudhatjuk ki miért dönt úgy hogy abba hagyja a szoptatást.

Nálunk ma szoptatási tanácsadó járt, sajnos semmi újat nem mondott. Gyakori szopi, ami megvan…ha más ennyit szoptatná a gyerekét már a könyökén is anyatej folyna.. nem jobb megvárni a 2-3 órát (ahogy bírja a gyerek) hogy meg is éhezzen hátha akkor rendesen eszik is egyet? Így mindig csak kicsiket szív és ebbe fárad el egész nap hogy csak szopikázik mást szinte nem is csinál.

2022. febr. 9. 22:10
 40/48 anonim ***** válasza:
Leírom harmadszor is... A szoptatás nem csak etetés. A babának ez megnyugvás, testközelség, biztonság. Semmi baj azzal, ha nem eszik mindig nagy mennyiséget.
2022. febr. 10. 05:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!