Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos babának hogyan...

3 hónapos babának hogyan termeljek több anyatejet?

Figyelt kérdés
Hányszor, hogyan,mikor kellene fejnem hogy több termelődjön? És ha egyáltalàn sikerülhet mennyi idő kell hozzá? Van még egy 2 éves aki mellett nem egyszerű a dolog.
2022. febr. 1. 15:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Màsik gyerekorvost kène kipròbalni...
2022. febr. 1. 17:27
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Cumival úgysem érdemes pótolni. Nem túl szoptatásbarát.
2022. febr. 1. 18:16
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá a szaporító fejésre. Etetni próbálhatod svéd pohárból is. Szoptatásnál minél gyakrabban, és mindkét mellből szoptass. Mikor hallod, hogy már nem nyel, finoman nyomd össze a melled (a bimbóudvar mögötti részen), a kézi fejéshez hasonlóan. Ez kiválthat még egy tejleadó reflexet, így többet eszik a baba és zsírosabb tejhez is jut.
2022. febr. 1. 19:18
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Itt van leírva, amire gondolok:

[link]

2022. febr. 1. 19:19
 15/48 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Neked is utolsó, ezt még senki sem mondta. Elolvasom!
2022. febr. 1. 19:57
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb módszer, hogy többet van cicin. Ha viszont tápot kellett valami miatt adni, akkor mi kiskanállal csináltuk sokszor, ha nem akarták elfogadni a cumisüveget. Az a legtöbb kisbabánál bejött.

400 gramm viszont nem kevés hízás. Megéri más szakemberrel beszélni. Lehet elég egy gyerekorvos váltás, mert a mostani nem éppen ért hozzá (sajnos sok ilyen van)

2022. febr. 2. 09:04
 17/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elvileg az egyik legjobb orvos a városban. Akkor védőnő csere is esedékes? Mert ő szerinte is kevès, heti gyarapodást néznek. Azt mondták heti 120-150 gramm a minimum.
2022. febr. 2. 09:32
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Én felkeresnék egy laktációs tanácsadót. Én úgy tudom, hogy heti 100-200 között teljesen normális, de nem vagyok szakember. Töltsd le a child growth tracker alkalmazást. Az a who görbéjét használja. Ha azon rendben van, nincs igaza a gyerekorvosnak. A gyerekorvosok hajlamosak egyébként nagyon hamar felírni a tápszert. Megértem az aggodalmukat de sokszor teljesen felesleges.
2022. febr. 2. 09:43
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Szaporító fejés helyett sokkal praktikusabb (hatásos és időtakarékos), ha a babát teszed újabb körökre, tehát jobb-bal-jobb-bal cici, így be sem alszik és mindig talál pár lelkesítő cseppet.
2022. febr. 2. 10:01
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Itt nálunk a who görbéjét nézik. Szóval ha azon belül van, akkor nincs gond. A heti 100 gramm gyarapodás nálunk az ajánlott minimum ilyen idősen. Sajnos sokszor feleslegesen írják fel a tápszert. Legjobb barátnőmet például elkezdte megrémíteni a doki Magyarországon, mert a gyerek nem hízott (100 grammot csak), amikor elkezdett mászni. 20 percig ordított vele. Orvost váltott (éppen költöztek amúgy is), aki elmondta, hogy ez teljesen normális dolog, ha a gyerek éppen elkezd mászni/járni. Nem kell aggódni. Egy másik barátnőmnél 3 hónapos babánál az 500 gramm növekedés nem volt elég a dokinak... Szóval otthon nagyon sok orvos túldramatizálja a dolgokat.
2022. febr. 2. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!