Miért dönt valaki úgy, hogy nem akar szoptatni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, aki egyébként nagyon jó anyuka tehát sokat foglalkozik a gyermekével, most tudtam meg hogy rengeteg teje volt, de ő tudatosan eldöntötte már a terhessége alatt hogy nem hajlandó szoptatni. Gyermeke egy két hét után tápszeres lett tudatosan. Amikor kérdeztem hogy miért csak mondta hogy ő is tápszeren nőtt fel és semmi baja nem lett, meg amúgyis amennyi GMO ételt eszünk, Még kb. jobbat is tesz vele. De ez nekem kifogás nak tűnt nem árulta el az igazi okot. Én mint szoptatós anyuka imádom azt ahogy megnyugszik a cicin ahogy elalszik a cicin is tudom mások vagyunk de egyszerűen nem fér a fejembe hogy hogy lehet így gondolkodni. Nektek volt már ilyen a környezetetekben?2022. jan. 5. 10:11
11/30 anonim válasza:
Általában félti a mellét, vagy túlságosan szexualizálódott számára a mell.
13/30 anonim válasza:
12!
Attól, hogy ez a véleményem, még nem vagyok buta. Hidd el.
14/30 anonim válasza:
13. ez nem vélemény. Te tényként kijelentettél egy baromságot… és nehéz elhinni, hogy okos vagy, ha ilyen korlátolt kijelentéseket teszel. Bocsi.
15/30 anonim válasza:
13 a vélemény meg az általánosítás két külön fogalom, nézz utána.
16/30 anonim válasza:
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit és hogyan csinál. Nem kell megértened, hogy ő miért nem szoptat. Abban sincs semmi fura, hogy esetleg nem kötötte az orrodra az valós okot (ha van egyáltalán), mert magánügye. Miért nem lehet csak a saját dolgoddak, gyerekeddel foglalkoznod? Én pl. milliós, hogy szoptatni fogok (ha tudok majd persze), de pont letojom, mást mit csinál. Olyan ellenszenvesek a hozzád hasonlóak. Nem kell semmit tudnod, nem a te dolgod. Foglalkozz a saját babáddal.
17/30 anonim válasza:
Én is így vagyok mint az ismerősöd. Egyszerűen már maga a gonodlat is taszított, hogy hozzáérjen a mellemhez. Megpróbálkoztam vele párszor, de egzserűen elhánytam magam az undortól minden egyes alkalommal. Jobb így mindenkinek.
18/30 anonim válasza:
#11 Általában h#lye vagy. Az általában a mostani szituációra érvényes. Nincs életed, pletykafészek? Foglalkozz a saját gyerekeddel, életeddel. Nem te sz@rod még mindig a spanyol viaszt. Mondom ezt úgy, hogy tuti, hogy tuti szoptatni fogok, ha összejön ugyebár. Az olyan görények miatt, mint te van állandóan partytime S szoptatós vs. nem szoptatós anyukák között. Hogy téged szoptatna meg már valaki, lehet az a bajod, azért vergődsz ennyire. 😀
19/30 anonim válasza:
Van, akinek minden fontosabb, mint a gyereke.
20/30 anonim válasza:
19. Annak is ezt mondod akinek nincs teje, vagy nem tud szoptatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!