Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kezdted a szoptatást?

Hogyan kezdted a szoptatást?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy onnantól, hogy a babát megkaptad a kórházban, hogyan jártál el? Minden sírásra mellen volt vagy egyébként is? Fejtél mellette? Ha a baba még ügyetlen volt, nem indult a tej, csak kitartóan rátetted mellre vagy fejtés és adtál mondjuk pohárból neki? Minden érdekel az első napokról.
2022. jan. 4. 11:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8. Vagyok

2. Gyereknél

Megkaptam a babát 5 perc után úgy, hogy mellre tehettem

A 1,5 órát mellen töltötte kb..

Azonnal rendesen szopizott.

De könnyű dolga volt, ugye otthon szoptattam 1,5 órával korábban a nagyot.

Másnap estére belövellt a tejem, majd meghaltam.. folyamatosan tettem mellre, hogy ne rázzon a hideg..

Éjjel már anyatejes széklete volt, és gyarapodott is reggelre.

Mire hazamentünk visszanyerte a súlyàt..

A 2. Szoptatás sokkal könnyebb volt, ahogy látható

2022. jan. 4. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Amint megszületett mellre tettem és nagyon ügyesen szopizott is. Majd mikor szobában voltunk azt vettem észre, hogy egyre többet sír és kértem tápszert. Amíg nem indult be rendesen a tejem addig azt is kapott párszor naponta ha láttam rajta, hogy nagyon éhes. Próbáltam párszor pumpálgatni is, de fel adtam mert nagyon fájt a mellbimbóm és aztán a könnyem folyt ha a kicsit mellre tettem. Bele telt egy két hétbe amíg be indult rendesen a tejem. De meg érte. Most 4 hónapos és kizárólag anyatejes baba.

Első babával nagyon megszenvedtem a szoptatást, tanultam belőle. Folyton kiköpte, be aludt aztán üvöltve ébredt mert éhes volt, én pedig Nem voltam elég türelmes és rögtön a tápot adtam neki ha épp nem volt lefejve. De végül is ő is fel nőtt és mai napig rettentően türelmetlen

2022. jan. 14. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!