Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor van teje az anyának? Ez...

Mikor van teje az anyának? Ez genetika? Ételek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kedves #9-es, az volt a gond, hogy bár a kórházban szépen beindult minden, nagyon hamar kevés lett a kezdeti 15-20 ml. Képtelen voltam növelni a mennyiséget, mert a babák hiába voltak ügyesek, egyszerűen lefordultak a ciciről 5-10 perc után. Mindegy, ez már így alakult, felnőttek tápszeren.
2021. dec. 27. 15:13
 12/26 anonim ***** válasza:
25%
#10-es, te egy igazi gyökér barom vagy.
2021. dec. 27. 15:15
 13/26 anonim ***** válasza:
29%
Azért vagyok gyökér mert konkrétan több ilyen embert is ismerek? És ők mondják hogy pedig nagyon akartak szoptatni
2021. dec. 27. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Az első fiamat nagyon szerettem volna szoptatni. Szenvedtem, mást nem is csináltam jó formán mint szoptattam. A fiam nagyon jókat evett és aludt az első pár napban, a kórházban is dicsérték milyen jól megállt a súlya és indult is felfelé. De az alsó álla annyira bent volt hogy akár hogy próbáltam nem sikerült jól bekapnia. 2-3 hetesen odáig jutottam hogy nem nőtt a súlya(védőnő mérte 3 naponta). Aztán elapadtam szépen lassan 1 hét alatt amikor már ordított a gyerek hiába volt egész nap mellen. A súlya esett.

Most a második fiam 5 hós iszisz baba. Az elejétől fogva jó a tecnikája.

Szóval hagyjatok már ezzel az 5%kal....sok más is közbe játszik.

2021. dec. 27. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14-es, ott a pont!!!!
2021. dec. 27. 15:25
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Nana. A kérdés az volt mikor van tej. 14nek teje volt. A babánál volt gond. Igen ilyen is van.
2021. dec. 27. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
5. Elhiszem, hogy megbántottak, én egyáltalán nem gondolom, hogy rossz anya lenne aki nem szoptat. A szoptatás akkor a legjobb ha a babának és az ANYÁNAK is jó. De az amit írsz nagyon csúnya volt és mindenkit megsértesz vele aki szoptat. Nem lusta az aki mellre teszi a gyerekét, hanem pont az ő igényeit nézi. És az esetek 90%ban pont hogy cicizne. Szóval sajnálom, hogy te nem tudtál szoptatni de ne másokon vezesd le a frusztrációd. Egyébként ilyenen veszekedni, ki a lusta, ki a szar anya…nagyon szánalmas.
2021. dec. 27. 15:32
 18/26 anonim ***** válasza:
45%

nem kaptàl szakszerű segìtseget

Szakszerű? Mikor háromból három tanácsadó azzal indít, hogy mindenki tud szoptatni, ha akar, és ezek még jobban földbe döngöli az anyukát?

2021. dec. 27. 16:14
 19/26 anonim ***** válasza:
29%

17! Engem aztán nem bántott meg senki, gyűlöltem a szoptatás minden percét.

"És az esetek 90%ban pont hogy cicizne."

Na ez a baromi nagy tévhit. Attól mert szerinted végre nem sír nem azt jelenti hogy cici kellett neki.

2021. dec. 27. 16:42
 20/26 anonim ***** válasza:
58%
Baromi nagy tévhit mert te nem szoptattál. Érdekes, a szakemberek mást mondanak de biztos csak azért mert téged nem kérdeztek meg.
2021. dec. 27. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!