Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan aki első gyereké...

Van itt olyan aki első gyerekét szoptattam, de a másodikat már tudatosan nem akarta? Miért? Hogy alakult?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Fordított van: az elsőt nem jött össze sok kínlódás árán sem, a másodikat csakazértis és sikerült.
2021. nov. 21. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Van. Mivel túl sok idő és energia az egész, ami az elsőnél még menedzselhetonek tűnt, így hogy a nagyobbat vinni kell oviba stb már nem lehet “bekuckozni napokig” és le se sz.ni a nagyobb fejét. Nyilván akinek nem probléma a szoptatás van sok tej annak másabb.
2021. nov. 21. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Biztos van de minek akkor neki még egy gyerek ha nem akarja neki a legjobbat?
2021. nov. 21. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
3-as, nem vagyok egy agresszív típus, de a hozzád hasonlókat szívesen megszeretgetném egy szívlapáttal...
2021. nov. 21. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Egy gyerekem van eddig, akivel nehezen ment a szopi, fejtem kezdetben napi 8x, utána napi 5x hónapokon keresztül, hogy anyatejes maradjon.

Lassan szeretnénk testvért, az tuti, hogy ezt nem fogom megegyszer végigcsinalni. Ha a kicsit sikerül szoptatni, akkor szuper, de kinlodni ennyit biztosan nem fogok, mint a lányommal.

2021. nov. 21. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

5-ös

Elég szegényesek az életről szerzett ismereteid, ha csak ezt a lehetőséget tudod elképzelni.

A stílusodból ítélve pedig valószínűleg téged is úgy ellett meg valaki, aztán vasvillával szedtek el tőle...

2021. nov. 21. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Szóval aki nem szoptat az már csakis rosszul táplálhatja a babáját? Attól hogy valaki anyatejes láttam már nem egy példát hogy amint elkezdődik a hozzátáplálás elkezdik minden vacakkal tömni a pár hónapos babát… az hogy anyatejes egy baba csak egy dolog, nem ennyiből áll a táplálkozás, na nem mintha bármi közöd lenne hozza. Én meg azoktól vagyok rosszul akiknél a baba szemlátomást nem gyarapszik megfelelően, ordít mert éhes de csak azért se adnának neki egy milliliter tapszert se, inkább kínlódnak.

A kérdésre amúgy: én éjszaka áttértem elég hamar a cumisüvegre, eleinte lefejt tej volt benne utána meg mikor nem tudtam eleget fejni tápszer. Így egy etetés nem tartott alsó hangon egy óráig, 2 gyerek mellett ezt nem akartam vállalni, és a fejessel kínlódás se nagyon működik két gyerek mellett (eggyel se egy idő után, amikor már a baba nem csak eszik alszik hanem le is kell foglalni.) Nekem nincs emiatt lelkiismeret furdalásom, a gyerekek egészségesen esznek attól hogy tapszeresek voltak, és nem is kellett egy 3 éves gyerekkel kínlódnom hogy nem alszik el csak a mellemen, jaj hogy válasszam le.

2021. nov. 21. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

5-ös, szerintem Te pusztán a személyiségeddel többet ártasz a gyerekednek és inkább teszed tönkre Őt, mint az, aki nem tud vagy nem akar szoptatni.

Szerinted akkor minden tápszeres gyerek tönkre van téve? Miért, fejtsd már ki légyszi!

2021. nov. 21. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
9 Jajj csak azt ne. Te sem akarjátok, hogy tényleg kifejtse 😅
2021. nov. 21. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!