Szívtelenség lenne, ha 6 hónaposan elválasztanám a babát?
Nem az a lényeg,hogy szívtelenség lenne-e.Még nem értél oda,nem tudod hogyan fogja fogadni a babád.
És hogyha ugyanúgy felkel éjszaka,akkor mivel altatod vissza?Akkor már praktikusabb szoptatni.
És nem mellesleg sokkal egyszerűbb is,tudod milyen nehezemre esett hajnalban felkelni és tápszert csinálni,aztán meg elmosni az üveget,hogy mindíg tiszta legyen?Nekem 8 hósan elapadt.Visszasírtam az időket amikor félálomban csak a szájába adtam a cicit,és aludtam tovább.
És mi van akkor ha van rajtad 20 kg súlyfelesleg,sztem mindegy hogy fél évvel később leszel sovány.Így is biztos gyönyörű Anyuka vagy.
Szoptass szerintem addíg amíg tudsz,lealább 1 éves koráig,ha másért nem akkor azért,mert hidd el nem nyernél az elválasztással annyi plusz időt pihenésre mint azt te gondolod!
Szia!
Addig szoptass amíg tudsz, mert ez a babának a legjobb és neked is. Legegyszerűbb a cicit elővenni. Nekem most hat hónapos a babám és ő is felkel még éjszaka 2x van hogy 3x is. Eddig a születése óta két olyan nap volt amikor átaludta az éjszakát. A fogyókúrával pedig várjál, most nem te vagy a legfontosabb hanem a babád és ha valaki szemedre veti a súlyodat az hülye. Rajtam is van még felesleg, de engem nem izgat. A párom piszkál miatta, de ő is csak viccesen ő sem akarja hogy a gyerek rovására menjen. A szoptatás a legegyszerűbb hidd el, neked is ez a legjobb. Esteleg ha tényleg nagyon zavar a súlyod akkor menj el tornázni, egy kis mozgás nem árt sem neked sem a babának. Amióta megszültem én is elmentem egy két alkalommal a barátnőimmel, de nem azért mert szükségét éreztem hanem azért mert jó volt egy kicsit kimozdulni baba nélkül. Meg jól is esett egy kis mozgás hiszen egész nap be vagyok zárva a babával a lakásba csak a szokásos köröket szoktam futni a boltba meg ha jó idő van akkor lemegyünk sétálni. tymy
Szia! Semmiképp ne hagyd abba a szoptatást! A kilóid nem a fogyókúrától mennek le, kezdj el rendszeresen mozogni, azt szoptatás mellett is teheted.
Az éjjeli felkelésről pedig annyit, hogy nekem is legalább kétszer ébred a 4 és fél hónapos lányom, de mi kezdetektől úgy csináljuk, hogy éjjel mellettem alszik, csak odafordulok, szájába rakom a cicit, már alszom is tovább. Ő meg kiszolgálja magát és ő is alszik. Igazából egyikünknek se kell felébrednie. Bevált módszer, így én sose vagyok kialvatlan.
Egyébként a szoptatással egészen sok súlyt veszthetsz, többet, mint a fogyókúrával!
Szia!
A férjem onokatesója leválasztotta a kicsit,hogy ugy hátha átalussza az éjszakát.Hát NEM!!!!aludta át 2 éves koráig....
A szopi a legjobb ugy hogy semmiképp sem hagyd abba majd lemennek a kilók.Most a baba a legfontosabb....
Nem tudom, miből gondolod, hogy nem mozoghatsz intenzíven, ha szoptatsz. Ez nem igaz, csak fokozatosan kell hozzáfogni. A 10 felülésnek valóban nem sok értelme van, na de nem is felüléstől fogsz lefogyni. Edzőként hadd mondjak néhány dolgot, aztán majd eldöntöd, hogy szerinted van-e értelme. A zsírégetéshez aerob körülmények között minimum fél óra mozgásra van szükség. A szervezeted először a szénhidrátokat bontja. Kb. 20-30 perc, de kis intenzitású mozgás után kezdi el a zsírok felhasználását. Tehát a leginkább félórányi, vagy ennél hosszabb, nyugodt tempójú úszás, élénk séta, nagyon kis iramú kocogás és hasonlók fogyasztanak. A sétához még segítség sem kell, aki a babára vigyáz, tolhatod babakocsiban, vagy magadra kötheted hordozókendőben, akkor még jobb a dolog, mert még súlyt is viszel.
Szoptass, amíg tudsz és mozogj, amennyi jólesik, nem lesz gond!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!