Ha én korgó gyomorral ébredek éjjel, akkor a babám is azért kel?
Figyelt kérdés
Eddig nagyjából már sikerült az éjszakát átaludgatni, most viszont 2 napja újra 2szer felkel hajnalban szopizni. Tehát nem tartott "addig" a jóllakottsága. Aztán észrevettem ln is magamon, hogy én is farkaséhes vagyok ilyenkor...amúgy nem szoktam éjjel nasizni. Vagy én ettem olyat,ami csak jól megdobta a vérvukorszintemet?
Náthásak is vagyunk mindketten, lehet összefüggés bármi között? 11 hetes Baba-mama
2010. szept. 4. 07:30
1/1 anonim válasza:
Ki tudja... enyém baba 2-5 hónapos koráig átaludta az éjszakát, újabban, két hete megint ébreszt hajnal kettő körül azzal, hogy ő éhes. Pedig ő idősebb is, mint a te babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!