Szoptatás közben erős szomjusag érzés tör rám. Masnak is van ilyen? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 07:38
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, de lehet hülye vagyok, ha szomjas vagyok, akkor iszok, nem filozofálgatok, hogy miért is vagyok szomjas 😃
2/9 A kérdező kommentje:
Inni szoktam én is ha szomjas vagyok. De haca mellbimbomat barmi hatás éri nagyon erős szomjusag érzés tör rám. Nem olyan mint amikor innal efy pohár vizet hanem sokkal erosebben.
2021. nov. 3. 07:43
3/9 anonim válasza:
Nekem is ez van. Gondolom azért van hogy mindenképp pótoljuk a folyadékot
4/9 anonim válasza:
Nekem is ez van, teljesen normális
5/9 anonim válasza:
Normális, szoptatáshoz kell egy flakon vizet vinni. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam!!!! Köszönöm szépen!
2021. nov. 3. 08:00
7/9 anonim válasza:
Nekünk ezt még a szülésfelkészítő oktatáson is mondták, hogy a szomjúság társul a szoptatáshoz. Mondjuk nekem nem volt ilyen érzésem.
8/9 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy ivó, de szoptatáshoz nekem is oda kellett tennem 1l vízet.
És az el is fogyott reggelre.
9/9 anonim válasza:
Én is így voltam. Mindig odakészítettem magam mellé egy flakon vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!