Mit csináljak ha nem bírom a szoptatást? Irritál, nagyon érzékeny, nagyon fáj és félelmetes érzés mikor oda közelít a mellemhez.
Figyelt kérdés
Mikor régebben a férjem próbálta kényeztetni, neki sem engedtem sohasem mert fájt2021. okt. 18. 11:06
1/8 anonim válasza:
Te is tudod. Ha vegképp nem bírod, valts tápszerre. Ennyi.
3/8 anonim válasza:
Van ilyen, de szerintem amíg nem beszéltél tanácsadóval, addig ne add fel. Mondhat olyan dolgokat, amire még nem gondoltál, hogy úgy csináld! Nekem rengeteget segített!
4/8 anonim válasza:
Mondjuk ha már a férjed érintése is fájdalmat okozott, el se kellett volna kezdeni a szoptatást.
Amúgy orvosnál voltál ezzel? Simán lehet, hogy cisztás a melled, azért fáj az érintés.
5/8 anonim válasza:
Esetleg a bimbóvédőt kipróbálhatod. Ha azzal se megy, akkor tápszer.
6/8 anonim válasza:
Nekem sem ment, mindkét gyerekemnél 3-4 hónapig bírtam, pedig tanácsadóval is kapcsolatban voltam, de semmi nem segített. A bimbóvédő sem, mert nem ott fájt, hanem az egész mell belül. Semmi cisztám nem volt sosem, nem tudtuk megfejteni, hogy mitől volt. Azt mondták, hogy majd elmúlik, de ha ennyi idő alatt nem múlt el akkor már nem is fog. Már rettegtem 3 óránként, hogy jön a fájdalom, úgyhogy abba kellett hagynom. De legalább pár hópapig megkapták az anyatejet.
8/8 anonim válasza:
Tápszerezz,vagy fordulj orvoshoz,hogy nem-e valami baj okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!