Hogyan és mikor lehet leszoktatni a babát a szopizásról?
Figyelt kérdés
8 és fél hónapos a kisfiam, naponta még egyszer tud cicizni. Már van négy foga, és ha félálomban van, sokszor teljes erőből ráharap a mellemre. Szabad leszoktatni Őt a szopizásról, ha még van tejem, de már tényleg nem sok? Ha igen, mi a legjobb módszer?2008. dec. 12. 15:06
1/3 anonim válasza:
sztem ha nem zavar meg babának is jó igányli, ne szoktasd le, nekem babaám 8 hónaposan mikor már csak ő is este szopizott, egyik napról a másikra elfordult tőlem nem kellettem neki többé...neki is volt akkor 4 foga már...jajj de fájt néha, fel is visítottam.
De ha zavar nagyon fáj akkor én megértelek h la akarod szoktatni....
2/3 A kérdező kommentje:
Hallottam arról, hogy sokan bekenik a cicijüket citrommal, és pár nap múlva már nem is akar szopizni a baba... talán régimódi dolog, de szerintem hatásos lehet.
2008. dec. 12. 15:13
3/3 anonim válasza:
Itt tedd fel ezt a kérdést: [link]
a szakértők között találsz egy szoptatási tanácsadónőt.
Az ő szakértelmében megbízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!