Miért nem hízott semmit 4 és fél hónapos Babám 3 hét alatt?
Figyelt kérdés
Nagy súllyal született (4200 gramm).Csupán az első hómapban evett rendesen, azóta 5 perceket eszik.Már nem mérem,mert belebolondultam volna.4 hónapos koráig rendesen hízott,7730 gramm volt.Aztán elkezdett nőni a foga, még kevesebbet evett,hasmenése is volt többször.Megállt a növekedés, nincs hasmenése egy het, nem fáj a foga, de még mindig 5 perceket eszik, néha 5 óra elteltével is úgy kell beletuszkolnom.Amúgy nagyon mosolygós ,vidám Baba, aki rengeteget mozog.Ma voltunk védőnőnél,pont annyi a súlya,mint 3 hete. Próbáltam neki tápszert is adni ( amíg lehet nem szeretnék!!!),mert arra gondoltam,kevés neki a tejem, de egyszer sem fogadta el! Néha érzem,h nem szívta ki tejesen a mellemet! Mi lehet a probléma? Hogyan lehet rávenni egy 4 és fél hónapos Babát arra,hogy többet szopizzon?2008. dec. 12. 12:34
1/1 anonim válasza:
Semmi baja ne izgulj. Az enyém is most pont ezt csinálja, Ő sem hízott 3 hete. Mondjuk Ő 5 és fél hónapos, és már mászik. A foga is szerintem hamarosan kibújik. Szerintem lemozogja, és ilyenkor nem hízik annyit. Nem baj ha nem mindig eszik olyan sokat, te is vagy úgy néha hogy nics olya étvágyad, máskor meg zabálnál. Meg ne próbálj tápszert adni! Nagyon helyes hogy nem fogadta el, az enyém sem iszik semmit cumisüvegből. Elég lesz a tejed, nyugodtan adj neki cicit mindig amikor csak kéri! Az enyém a kezdetektől sűrün szopizik, van hogy negyed óránként, és ha nyűgös, fáradt, még sűrűbben. Neki ez ad biztonság érzetet, ettől nyugszik meg. Én se mérem mennyit eszik, mert már kibuktam volna. Én ha úgy érzem akár 3x 4x is odaadom egymás után ugyanazt a mellemet, ha nem szívta ki teljesen. Nyugi, sodródj az árral, most a pici a főnök, neked kell hozzá alkalmazkodni. Ő tudja neki mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!