Három és fél hónapos a babám, és az elmúlt két hétben nem hízott semmit (most 5 kg). Baj ez?
Figyelt kérdés
Nyugodt, békés baba, csak anyatejet kap, szopizás után mosolyog, ezért nem értem, hogy lehet, hogy nem hízott?!2010. szept. 5. 11:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj mi sem szeretünk hízni.Sokat mozog a mi babánk.A védőnő szerint keveset hízunk mi is ,de míg nem nyűgös és kiegyensúlyozott baba addig engem nem érdekel mit mond a védőnő.
3/6 A kérdező kommentje:
3580 g-al született, de mindig keveset hízott, csak 1 hónaposan nyerte vissza a születési súlyát. De ilyen eddig nem volt, hogy leállt volna a súlygyarapodása. Lehet ennek köze ahhoz, hogy gyakran megyünk vele ide-oda?
2010. szept. 6. 12:10
4/6 xStefix válasza:
Hosszbeli növekedés?
Most voltatok a 3 hónapos ugrásnál - lehet, hogy ő hosszában nyúlt most meg.
Ha kiegyensúlyozott, akkor szerintem se sok esély van bármilyen gondra.
5/6 anonim válasza:
hát... nem tom az én fiam 3200g-mal született és most 6900g 16-án lesz 3hós nem kövér de olyan kis husis:) de ha a babád éhes lenne akk tuti jelezné meg sztem nem lenne kedve vigyorogni! evés után szokott bukni? és ha igen akk sokat? az setleg lehet ok de.... próbáld meg többször cicire tenn hátha.....
sok sikert:)
6/6 anonim válasza:
jah utolsó vok azt nem írtam h az én babám is csak anyatejet kap=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!