Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hónapos babám az elmúlt egy...

4 hónapos babám az elmúlt egy hét alatt nem hízott semmit. Baj van?

Figyelt kérdés

Eddig heti 150-250 között hízott. Most először semmit. Nem értem? Esténként egy hete sír a mellemen, mielőtt szopizna. Meg sem próbálja, csak sír, nem tudom rábírni, hogy egyen.

Fejek amúgy, és sok lejön, fagyasztok is le.

Egy hete elkezdett nagyon mozogni, köze lehet hozzá? Állandóan felhúzza magát, mint aki fel akar ülni, a héten kezdett el átfordulni hasról hátra és vissza.

Most mit tegyek? Rettentően aggódom!

2011. jún. 26. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Ha eddig gyorsan hízott, normális, ha kicsit visszavesz a tempóból. Ha "furcsán" viselkedik, azért jobb, ha megkérdezed a gyerfmekorvosotokat.
2011. jún. 26. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Az én kisfiam 6 hónapos,eddig havonta legalább 1kg-t hízott,5 hósan volt 8930g.6 hósan 9000g.,ez azért van mert elkezdett forogni,kúszni,stb.

2011. jún. 26. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdtem el aggódni, amikor lányom 1 hónapig nem hízott egy grammot sem! Szintén 4 hónapos korában volt ez.

1 hét után még nem gond, ha nem hízik, előfordul. De ha következő héten sem hízna, akkor én azért elmennék dokihoz vele.

Amúgy nálunk végül kiderült, hogy nincs semmi baj a lányommal. 5 hónaposan elkezdett újra hízni, mintha mi sem történt volna...

2011. jún. 26. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha eszik és van kakis és pisis pelus is, akkor nem lehet gond! Valóban a mozgástól lehet. A cicin való sírást az én lányaim (ikrek) is csinálták, de egyik napról a másikra elhagyták. Már azt hittem így fog ez menni eztán, de ráuntak. :-) Így lesz ez nálad is, csak türelmes legyél!
2011. jún. 26. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, pedig nagyon aggódom. Ilyen még nem volt! :(

Szeretnék hat hónapig csak anyatejjel táplálni, vajon ki tudom húzni?

2011. jún. 27. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 8-án leszünk 4 hónaposak, de ma mértem és 1 hét alatt semmit nem hízott, 3 hét alatt is csekélyet,de azt vettem észre kinőtt pár ruhát a többibe belenőtt hosszra. Te nem vettél ilyet észre? Nálunk pisi, kaki rendben nem aggódom még. Ha te igen beszélj a dokival inkább.
2011. jún. 27. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Pisi és kaki is rendben van, sok is szerintem.

Nőtt, azt vettük észre mi is. Akkor emiatt nem hízott?

2011. jún. 27. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen ne aggódj! Tudom könnyű ezt mondani, de ha vidám, kiegyensúlyozott, szépen eszik és még nőtt is akkor nem lehet baj.
2011. jún. 28. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Most látom az esti szopinál sír, de gondolom utána mégis szopizik és ezen kívül rendben a szopi.
2011. jún. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!