Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet csúsztat...

Szoptatás alatt lehet csúsztatott palacsintát enni? :D

Figyelt kérdés
Ugye annak az egyik oldala van megsütve, viszont tojás van benne de hőkezelt! Inkább csak megerősítés kellene hogy ehetek e! :D
2021. okt. 17. 11:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

8# köszönöm.

9# Attól mert valaki nem biztos valamiben szerintem nem "agyhalott", és nem is butább mint a többi. Az ember úgy tanul ha kérdez én úgy gondolom! Szerintem nem muszáj rossz indulatúnak lenni azért mert valaki nem biztos valamiben! Egy egyszerű kérdést tettem fel! Elég egy igennel vagy egy nemmel válaszolni, de az a baj , hogy sokan nem állják meg, hogy ne kössenek bele a másikba! Te is csak úgy tudtál válaszolni, hogy közbe belém kötöttél és ezzel csak magatokat minősítitek! És mielőtt ebbe is belekötsz azoknak is szól akik nem tudtak normálisan válaszolni! 🤔😉

Aki normálisan tudott válaszolni annak köszönöm szépen a segítséget! 🙂

2021. okt. 17. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Kismama vagyok és eszembe nem jutott volna ilyet kiírni, mert ugyan mi baja lehet egy palacsintától? Ha nyers lenne a tojás az is max neked lenne rossz... túl gondolod a dolgot és hülye kérdésre nehéz komolyan válaszolni.
2021. okt. 17. 14:38
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Kérdező, nem volt kb. olyan kérdésem itt a gyk-n, amire a sok ostoba ne írt volna valami észosztós, szemétkedős kommentet. Az elején még nagyon rosszul estek, volt, hogy meg is ríkattak, de mostanra...totál lepereg, csak röhögök rajtuk, szánalmas csőcselék.

Hiszen tanácsért, segítségért fordulsz az anyukákhoz, apukákhoz, szerintem épp az ilyen komment-trolloknál akadozik a szövegértés, mivel nem a kérdésre válaszolnak. Na de mindegy, a lényeg, hogy ehetsz 😉😋

2021. okt. 17. 14:40
 14/20 A kérdező kommentje:

Na kedves 12#

Te neked még hozza kellett szólnod valami oltári nagy baromsággal! Hisz ki sem hagyhatnád! De lehet, hisz allergiás lehet a gyereked rá. Legalábbis az én védőnőm ezt mondta! De örülök neki hogy hozzá szólt még egy okos anyuka a poszthoz. Gratulálok minden olyan szülőnek aki csak oktatni tudja a másikat ahelyett hogy segítené! Nem gondoltam volna hogy tényleg ennyi rosszindulató, unatkozó ember van itt! 🙄👏👏

2021. okt. 17. 14:57
 15/20 A kérdező kommentje:

13# Sajnos nekem is ezek a tapasztalataim. Bármit is írtam ki eddig mindig volt köztük olyan aki csak belém kötött! Csak nem tudom hogy ez neki miért is jó!

Köszönöm, hogy te és egy páran normális választ adtál/adtatok, és kedves maradtál ezek mellett a sok hmmm maradjunk annyiban hogy ember közt! Szép napot kívánok neked! 🙂

2021. okt. 17. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Neked is szép napot kívánok 🥰🌞
2021. okt. 17. 15:08
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Azok a drága védőnők. Kicsit olvass már utána. Már rég megdőlt hogy bizonyos ételeket nem lehet enni
2021. okt. 17. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Figyi. Lényegtelen hogy lehet vagy nem lehet (amúgy nyugodtan), de ha ennyire félsz tőle, süsd meg a másik felét is. Ugyanúgy összeáll a töltelékek miatt és fel se merül a kérdés, hogy lehet-e. 😊
2021. okt. 17. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Úgyse tudod mire érzékeny amíg nem eszed és nem a kérdés miatt oktattalak ki, hanem a hisztis,duzzogós válaszaid miatt. Nem elég hogy buta ráizgulós kismama vagy, hanem még a stílusod is gyerekes és ostoba.ennyi erővel ne igyál csapvizet, mert női hormon van benne, ne egyél tejtermékeket/tojást ha kólikás a baba és úgy semmit ne egyél, igyál mert ennyi erővel minden káros egy kicsit.

12-es voltam.

2021. okt. 17. 21:09
 20/20 A kérdező kommentje:

19# nem gondolnám a válaszaimat annak. Egy egyszerű kérdést tettem fel erre mindenki poénkodik meg bunkóskodik! Nem értem, hogy miért nem lehet segítőkész választ adni ezek helyett. Biztos én bennem van a hiba, de ha valaki segítséget kér akkor ha tudok segítek, ha nem akkor tovább lépek.

Első gyermekem, igen félek hogy baja lesz, mert voltunk már kórházban eleget, de ezt sokan át sem érzik, mert szerencsére nekik nem kellett.

További szép estét kívánok!

2021. dec. 27. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!