Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha iszsz baba 5 órát alszik...

Ha iszsz baba 5 órát alszik nem fog elapadni a tejem?

Figyelt kérdés
Váltott mellből eszik ráadásul, szóval a másik mellre még később mint 5 óra múlva kerül sor. Ilyenkor fejjem le? Fáj is ilyenkor mert úgy feszül már. Alig várom ébredjen a gyerek. De persze van amikor óránkènt kéri akkor meg mintha nem lenne elég a tej. 😑
2021. okt. 12. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom. Én le szoktam fejni, ha úgy érzem tele van, mert fáj plusz összetejezem a ruhám vagy az ágyneműt. Ha nem elég neki a következő etetésnél a tej, akkor odaadom a lefejtet is. Éhen nem marad semmiképp, de a stimulálás miatt biztos, hogy nem apad még el.
2021. okt. 12. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem eleinte kétszer kelt éjjel, majd később csak egy lett. Nekem is feszült, meg meg is ébredtem abban az időben, amikor korábban enni szokott, így fejtem. De egy idő után már éjjel nem termelődött annyi. Nem fejtem le az egészet, csak hogy ne feszüljön.
2021. okt. 12. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyen egyszerűen nem apad el az anyatej. De ha kevesebb is termelődik, kb. 3 nap nonstop cicizéssel vissza tudja állítani a baba.
2021. okt. 12. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!