Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan hogy nem tápláló az...

Van olyan hogy nem tápláló az anyatej és nem hízik a baba tőle?

Figyelt kérdés

Lassan 5 hónapos a fiam.Már elkezdtem a hozzátáplálást is de pl tegnapról mára egy dkgot se hízott :(

Már kivagyok ettől!

Körmölöm mikor mennyit eszik,mérem minden nap és idegesít hogy nem látok változást!

Valamit rosszul csinálok?

Vagy adjak neki tápszert?

Éjszakára azt adom neki.

A tapasztalatom hogy az anyatejtől 2 óránként eszik.

2021. okt. 9. 19:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

29.-én volt 6040 gr ma pedig 6100 gr.

Ennyire megáll a hízás?

2021. okt. 9. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen görbékről van szó: [link]
2021. okt. 9. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondoltál már, hogy nem csak hízik, hanem nyúlik is az a gyerek.

Engedd el a mérleget.

2021. okt. 9. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha gond lenne, státuszon szólnának.

Szokj le a méregetésről, csak stresszeled magad vele.

Ha a gyerek egészséges, jókedvű, aktív, akkor jól van.

Minden gyerek más. Van, aki 6 hónaposan 10 kiló, van, aki nem hízik gyorsan, ellenben hosszra nő sokat.

2021. okt. 10. 03:52
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Mivel lepontoztatok, hozzáteszek még egy adalékot. Persze, nem kell a csecsemőmérleg, minek is az? Az én fiam majdnem éhen halt, mert nem tudott szopni. Hatalmas mellbimbóm van, és nem boldogult vele. De gyakorlatilag egész nap az ment, hogy lógott a cicin, elaludt, mert megunta a küzdést, letettem aludni, 5 perc múlva ébredt, és sírt. Hát, én csak elővettem a mérleget, és kiderült, hogy szinte semmit sem eszik. Szóval nem véletlen lett az kitalálva! Amikor kórházba kerültünk ott is folyton mérni kellett. Én nem azt mondom, hogy egy 5 hónapos gyereknél minden étkezést le kell mérni, de azért azt nem állítanám, hogy ki kell dobni, és egy újszülöttnél is felesleges.
2021. okt. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!