Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet mélyhuto zacskoban...

Lehet mélyhuto zacskoban tejet fagyasztani?

Figyelt kérdés

Tudom vannak kifejezetten tejfagyasztasra zacsko,de az 4szer annyiba kerül,mintha vennék sima melyhuto zacsit.

Szerintetek jó az is?

2021. szept. 19. 23:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy ha veszek tejtárolo zacskot lehet többszor felhasználni?
2021. szept. 19. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Talán sterilizálva van azért drága?
2021. szept. 20. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kiváncsi lennék arra is, hogy vajon ugyanabból az anyagból gyártják-e ezeket. Mert lehet a tejes speckóbb a speciálisan felhasználás miatt.

Teszem azt, szerintem egy jégkocka zacskó 2x annyira lehet “műanyagabb” mint egy tej zacskó. De hátha nem így van és akkor van alternatív megoldás is.

2021. szept. 20. 01:09
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez is csak egy lehúzás mint a babavíz🤷
2021. szept. 20. 01:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ti mibe tároljátok az anyatejet?
2021. szept. 20. 06:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni patikában steril vizeletes talkat illetve bababoltban anyatej tároló műanyag fagyaszthato (többször használható) edényeket. Én ezt javaslom, én ezekben tároltam.
2021. szept. 20. 06:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A különbség az, hogy az anyatej tárolásra valót lehet hősterilezni, a vizeletest még nem. Azt sterilizalo folyadékkal lehet legegyszerűbben.

Hja és van nem steril vizeletes tálka (vagy pohár néven is keresheted) az talán a legolcsóbb.

2021. szept. 20. 06:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Es ha nagyobb lesz akkor a pureket is ebben, ha kirandulunk akkor magvakat, joghurtot. Ezerszer jobban kihasznalhato es tisztithato mint a zacsi.

2021. szept. 20. 06:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Oh, ez a pohár a legpraktikusabb tároló a mai napig. Sosem fagyasztottam le tejet, ezért nem is emlékeztem rá hogy erre vettem, de évekig kihasználható darab.
2021. szept. 20. 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
#8 vagyok, igen nekem is 3.gyerek mar es maximalisan kihasznaljuk, ha masra nem, nagyok visznek benne magvakat suliba ha mar nincs szoptatas. Plusz joval egyszerubb mosni, fertotleniteni mint a zacsit, tudom mert probaltam ujrahasznositani, mosni, szaritani. Jobb a pohar akkor is ha dragabb. Jol zar, evekig jo, fozelek tarolasra, fagyasztasra is.
2021. szept. 20. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!