Az első gyermekem szoptattam igény szerint, sikeresen és probléma mentesen. A második gyermekünket várom és úgy érzem őt nem akarom. Más is érzett így? Esetleg döntött is így?
Az elsővel minden jól ment. Szimbózisban éltünk. Rengeteg időm volt igény szerint szoptatni. Ha igényelte hagytam, hogy cuminak használja és nem bántam ha addig én sem tudtam elmenni onnan amíg alszik. Éjjel együtt aludtunk és amikor csak akarta cumizott rajta. Nyugodt éjszakák voltak, sose sírt. Kissé terhes volt a sok ébredés de nem volt gond
Nyilvános helyen nem szívesen szoptattam. Kerültem. Végül magától 16 hónaposan elhagyta
A második baba úton van. Úgy érzem, hogy a lányom 3,5 éves lesz amikor megszületik ez már nem fog menni. Szeretünk programozni és amúgy sem lesz lehetőségem órákat feküdni és hagyni, hogy csak komfort szopizzon. Szeretném a nagyot nem elhanyagolni
Volt valaki ilyen helyzetben?
"Nem lesz attól hátrányosabb neki, hogy pár hónaposan igény szerint vagy napirend szerint szoptatták-e."
Nem hát. Kivéve azt az esetet, amikor nem is jön össze a szoptatás az időre etetés miatt. Nem mindenki tejcsárda, hogy megfelelő inger nélkül képes legyen három óránként produkálni. A többségnek több inger kell, amit az iszisz teremt meg, különben elapad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!