Tegnap délután 4 kor született babám nem akar cicizni. Nincs is semmi a melleimbe. Amikor felekel oda adom neki szívja de nem valami aktív?
3-4 nap mire belövel általában a tej.
Ne aggódj kolosztrum van az neki egyenlőre elég.
Minél többet tedd mellre.
Ha kisebesedett akkor hozass be pároddal bimbóvédőt (bár nekem egyik gyerekem sem tudott azzal szopni) és bimbóvédőkrémet.
Bocsánat én nem tudok konkrétummal segíteni csak azzal, hogy: ne ess kétségbe! A babának meg kell tanulnia hogyan kell szopizni, ez egy tanulási folyamat nála és nálad is. A kórházakban az első nap már elrontják a babát, mert cumit adnak a szájába, a friss anyuka meg szenved. Van h 1-2 hét is, mire sikerül egymásra hangolódnotok úgy igazán. Ilyenkor lehetnek fájdalmaid, de ha kapsz segítséget akkor túl fogtok jutni ezen.
(Ha neten nem találsz megoldást, érdemes lenne felkeresni egy szoptatási tanácsadót ha hazamentek)
Teljesen normális ami most történik veletek! Nyugodj meg! A baba születése után 2-3 napot is kibír az előtejjel. Cseresznyemag méretű a gyomra. Ha már abba szívott vmennyit bőven elég neki!
Nekem hajnali 2kor született, akkor mellre rakták az aranyórában. Mondom tok felesleges, nincs is bedurranva a cicim, tuti nem lesz tejem. Megnyomta a szülésznő picit és egy csepp sárga cucc jött ki belőle. Azt mondta hogy higgyem el annyi van amennyi most kell.
S másnap!!! reggel 9kor találkoztam a babámmal (31 órával később) akkor is mellre raktam de nem tudtam hogy mukodik nem tudta bekapni véraláfutásosra szívta. Próbálkoztam nem ment. A másikat is sebesre szívta.. s akkor éjjel lövellt be a mellem. Szemmel láttam ahogy duzzad és nő. Tehát több mint 2 teljes napig etlen szomjan volt a babám! De rendeződtek a dolgok. Szóval nyugi!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!