Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elvetendő, ha én inkább...

Elvetendő, ha én inkább lefejem a tejem, és úgy adom oda a babának?

Figyelt kérdés

Csak mert egyszerűen már akármit csináltam, nagyon fáj a szoptatás, a melleim, minden. És arra gondoltam, ez mégis jobb megoldás, mintha tápszert adnék neki, mert tejem az van.

Van valaki hasonló cipőben?

2008. dec. 10. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én abszolút megértelek és átérzem a helyzetet, hiszen én is így voltam, mondhatni 6 hét után én is feladtam a szoptatást és csak fejtem.3 hónapos koráig 4 óránként, és most, hogy 5 hónapos már éjszaka nem kelek, mert ő is és én is átalusszuk az éjszakát.A tejem abszolút nem csökkent.A lényeg, hogy elég stimuláció érje a cicit, de ezzel megvan, úgyhogy ne aggódj.Ja és ha közelebb húzod magadhoz, összebújtok mikor eteted,ugyanaz mintha ciciből enné.A babának nem egy ingerült, fájdalmakat átélő mamára van szüksége, hanem egy elégedettre, nyugodtra.Később meglátod lesz még sok előnye is, hogy lefejve adod neki: cumisüvegből tud majd inni, eltudsz menni nélküle stb..

2008. dec. 10. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted mert én is voltam hasonló helyzetben.

Ha más kiút nincs az a legjobb megoldás hogy kifejed és úgy kapja el a tejcit.

Nekem segitett egy balzsam leirom és hátha be tudod szerezni

BIOCLIN MULTI-MAM BALM,

pár nap alatt helyre hozta a mellem.Sok sikert!

2008. dec. 10. 18:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2008. dec. 11. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én 5 napos koráig szoptattam a picimet,majd átálltam a fejésre és üvegböl etettem. 9 hónapos koráig tudtam igy etetni.Akkor apadt el a tejcim. Annyi tejem volt hogy tejtestvérnek is böven jutott és 3 hónapos volt a picim mikor ugy begyulladt a mellem hogy fel is nyitották.Attol se apadt el. Semmiképpen nem tesz jót ha stresszeled magad azon hogy fájni fog. Amit ne feledj ha inkább lefejed a tejcit: mindig totálisan mert ha pang benne a tejci akkor gyorsan begyulladhat,és ha minél többet fejed annál több tejcid lehet(ördögi kör). Én most várom a másodikat (17.hét) de határozottan tudom hogy szoptatni akarom.
2008. dec. 11. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!