Elvetendő, ha én inkább lefejem a tejem, és úgy adom oda a babának?
Csak mert egyszerűen már akármit csináltam, nagyon fáj a szoptatás, a melleim, minden. És arra gondoltam, ez mégis jobb megoldás, mintha tápszert adnék neki, mert tejem az van.
Van valaki hasonló cipőben?
Szerintem mindenképp jobb mint a tápszer!
Nálam is ez volt, aztán elkezdtem bimbóvédőt használni és azóta nem fáj a mellem szoptatásnál :D
Még mindig sokkal jobb megoldás, mint a tápszer. Azonban a szoptatás nem csak arra szolgál, hogy tele legyen a hasa, hanem erre szüksége is van a baba lelkének.
Nem tudom mióta szoptatsz, de az első időkben teljesen normális, ha fáj a szoptatás. De ez elmúlik, csak "edzeni" kell a cicit.
szia, ugyanígy voltam 8 hónapon át!!!!
Csináld ahogy neked jó, nekem először nem akart szopni, én fejtem adtam aztán próbáltam szoptatni de akkor mellbimbón vérzet,t iszonyatosan fájt...nagy csatákat vívtam magammal emiatt, de mindenki bíztatott úgy tegyek ahogy nekünk jó....végül fejtem adtam neki....nagy munka de nem hiszem h rosszabbak lennénk mint aki "rendesen"szoptat.
Igen, tudom, hogy nem csak kaja neki a mell, de elég sokat van kézben, foglalkozunk vele, életemben nem énekeltem ennyit, és a karizmom se semmi a sok ringatástól, szóval tudom, hogy fontos a testi kontaktus is.
És bíztattak sokan már, hiszen csak 6 hetes a babóm, de én kezdek kimerülni már, mert úgy adom neki a cicit, hogy szinte félek hogy fáj, szerintem ezt ő is érzi... nem akarom feladni se, nagyon jó fej a védőnőm, annyi jó tanácsot adott már, de még mindig fáj.
Ja még valami, lehet ugyanannyi ideig táplálni anyatejjel a babát akkor is ha fejem?
Szia!
Nem lehet hogy a szoptatási technikával van a baj? Esetleg rosszul kapja be?
Védőnövel beszélj erről nyugodtan,már ha lehet vele. Lényegében amit csinálsz,még mindig jobb mintha tápszert vagy tehéntejet kapna,de én is csak a kitartásra tudlak bíztatni,mert igy sajna a tejcsi mennyisége is meg fog csappanni.
Szia!
Én ugyanígy voltam ezzel mint te, csak még ez mellé mellgyulladásom is volt több héten keresztül. A kínok-kínját éltem át, amikor a babám a szájába vette a cicim, de hosszú kínlódás után sikerült!
Én így csináltam:
Pár napig lefejtem a tejet, hogy a mellbimbóm pihenjen.
Kentem Bephantennel, és Garmastan kenőccsel. (Az utóbbi a jobb.) Kb. egy hét alatt rendbe jött a bimbóm, bár még egy pár hétig edzetni kellet. Most már egyáltalán nem fáj! (14 hét telt el.)
Egyébként ha csak fejed a melled, egy idő után tényleg nem lesz annyi tejed, mintha a baba szívná ki!
De tápszert tényleg ne adj neki!
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!