Tudom azzal serkenteni a tejtermelésemet, ha szopi után fél-1 órával lefejem ugyanazt a cicim? Ha leakarnám ezt fagyasztani, akkor minden egyes alkalommal sterilizálnom kell a mellszívót?
szia, a fejéssel mindenképp serkented, csak arra ügyelj, hogy mire a babád megéhezik, legyen elég tejed + délutáni, esti órákban kevesebb már a tej, az én babámnak sokszor nem is volt elég és pótolni kellett, úgyhogy akkor már nem fejtem. Én nem sterilizáltam le állandóan, vettem a gyógyszertárban fertőtlenítő kézmosó folyadékot, ami mindenféle bacit elpusztít, én azzal mosogattam el minden fejés után a mellszívót, soha semmi probléma nem volt a tejjel.
Még annyit, hogy ha kézi mellszívód van és nem elektromos, akkor a sok fejéstől készülj fel egy jó kis kézfájásra, rosszabb esetben ínyhüvely gyulladásra.
Szerilizálásnál:felforralástól számított 30 percig fedő alatt pici citromsavval főzd ki!
Én is így csinálom,mivel anyatejleadó vagyok s ez a követelményük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!