Nem lesz ez így sok? Mecsek tejszaporító, milupa milusan tea, urtica urens ch5.
Nagyon kevés a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a kisbabámat. Eddig sok mindent kipróbáltam, a mecsek teát és az urticát még nem. Ma állok neki ezeknek. Szerintetek nem lesz ez így sok ha három félét is használok? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok már keseredve... :(
Köszönöm szépen!
Előző vagyok.
Még annyit hozzátennék, hogy nekem is volt ilyen időszakom, amikor a babám 1 órán keresztül szopizott, és azt hittem, hogy milyen sokat evett, és a végén kiderült, hogy 50-60gr. Pedig megvártam cicinként 5-6 tejleadó reflexet. Ez esténként történt, és sehogy sem tudtam változtatni rajta, pedig minden este csináltam a szaporító fejést is. Egyszer csak rájöttem, hogy rosszul fejtem, mert a cicimben ilyen csomókban megrekedt a tej, és csak erős nyomásra jött ki. (Soha nem gyulladt be...) Amikor erre rájöttem, és ügyesebben fejtem ki a ciciket, máris jobb lett a helyzet. Ezután kezdtem a görögszénamagot, amikor egy ideig még mindig fejtem. De már kb. 1 hónapja, hogy szopik után még fejnem sem kell, mert a babám pont kiüríti, és csomók sem maradnak, valahogy könnyebben ürül ki a tej. Ezt kb. úgy tudnám megfogalmazni, hogy bejáródott a cicim.:)
Drukkolok, hogy Nektek is használjon!
Megszereztem a görögszénamagot. Ma van második napja iszom, eddig még nem vettem észre változást, biztos kell egy kis idő.
A mecsek tejszaporítóról lemondtam, azt csak egyszer ittam, az urticát és a milusant 5 napig szedtem ill. ittam, nem volt semmi változás. :( Most nagyon bízom a görögszénamagba, remélem hatássos lesz. Mennyi idő kb. míg hat?
Remélem valóban segít, annyira szeretném! Minden szopi után fejek még 20 percet, ugyhogy tuti nem marad bent felesleg. :) Bár így is csak pár csepp jön ki. :(
Köszönöm a segítséged, és a bíztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!