Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz ez így sok? Mecsek...

Nem lesz ez így sok? Mecsek tejszaporító, milupa milusan tea, urtica urens ch5.

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a kisbabámat. Eddig sok mindent kipróbáltam, a mecsek teát és az urticát még nem. Ma állok neki ezeknek. Szerintetek nem lesz ez így sok ha három félét is használok? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok már keseredve... :(

Köszönöm szépen!

2010. aug. 29. 15:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Remélem, beválik nektek a görögszénamag! Jó érzés lenne, ha ezzel tudtam segíteni egy picit! Nekem, több tejem lett, ami gyorsabban ki is ürül a cicimből. De a sok folyadék ivást sem szabad elhanyagolni.
2010. aug. 31. 21:04
 22/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még annyit hozzátennék, hogy nekem is volt ilyen időszakom, amikor a babám 1 órán keresztül szopizott, és azt hittem, hogy milyen sokat evett, és a végén kiderült, hogy 50-60gr. Pedig megvártam cicinként 5-6 tejleadó reflexet. Ez esténként történt, és sehogy sem tudtam változtatni rajta, pedig minden este csináltam a szaporító fejést is. Egyszer csak rájöttem, hogy rosszul fejtem, mert a cicimben ilyen csomókban megrekedt a tej, és csak erős nyomásra jött ki. (Soha nem gyulladt be...) Amikor erre rájöttem, és ügyesebben fejtem ki a ciciket, máris jobb lett a helyzet. Ezután kezdtem a görögszénamagot, amikor egy ideig még mindig fejtem. De már kb. 1 hónapja, hogy szopik után még fejnem sem kell, mert a babám pont kiüríti, és csomók sem maradnak, valahogy könnyebben ürül ki a tej. Ezt kb. úgy tudnám megfogalmazni, hogy bejáródott a cicim.:)

Drukkolok, hogy Nektek is használjon!

2010. szept. 1. 08:56
 23/28 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséged! Bízom benne én is, hogy használni fog, mert lelkileg nagyon rossz ez nekem... :(
2010. szept. 1. 11:45
 24/28 A kérdező kommentje:

Megszereztem a görögszénamagot. Ma van második napja iszom, eddig még nem vettem észre változást, biztos kell egy kis idő.

A mecsek tejszaporítóról lemondtam, azt csak egyszer ittam, az urticát és a milusant 5 napig szedtem ill. ittam, nem volt semmi változás. :( Most nagyon bízom a görögszénamagba, remélem hatássos lesz. Mennyi idő kb. míg hat?

2010. szept. 4. 11:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem 2-3 nap alatt szokott, de a maximumot kb. egy hét alatt hozza ki, és fontos, hogy ki is szopizza a baba, vagy ki legyen fejve, különben visszaáll. Reggel-este egy bögrével szoktam inni, később csak napi egyet dél körül. És türelmes legyél, a szopik nekem így is 20-20 percig tartanak cicinként.
2010. szept. 6. 09:21
 26/28 A kérdező kommentje:

Remélem valóban segít, annyira szeretném! Minden szopi után fejek még 20 percet, ugyhogy tuti nem marad bent felesleg. :) Bár így is csak pár csepp jön ki. :(

Köszönöm a segítséged, és a bíztatást!

2010. szept. 6. 11:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ha nem válik be, még mindig ott van a kecskerutafű meg sok minden más is.
2010. szept. 6. 16:05
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2010. szept. 7. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!