Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz ez így sok? Mecsek...

Nem lesz ez így sok? Mecsek tejszaporító, milupa milusan tea, urtica urens ch5.

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a kisbabámat. Eddig sok mindent kipróbáltam, a mecsek teát és az urticát még nem. Ma állok neki ezeknek. Szerintetek nem lesz ez így sok ha három félét is használok? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok már keseredve... :(

Köszönöm szépen!

2010. aug. 29. 15:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, akkor próbáld meg internetről. De vigyázz, mert néhol horror árakon próbálják meg eladni.
2010. aug. 30. 13:53
 12/28 xStefix ***** válasza:
A szoptatás hogy zajlik? Milyen gyakran, mennyi ideid van mellen a babád? Hány mellből szoptatsz? stb.
2010. aug. 30. 14:01
 13/28 anonim ***** válasza:

Én laktoherbet ittam sokáig, plusz urtica urens ch5, napi kétszer, plusz este 1 üveg söröcske. :) Nekem nem okoztt problémát sem ezek halmozása, sem hasfájást a babának. (van, amitől megfájdul a hasa, de nem a szénsavtól vagy a laktoherbtől)

Nekem a sör vált be a legjobban, reggelre majd szétdurrannak a cicijeim :)

Ha kevés folyadékot iszom, akkor nekem kevesebb a tejem, érzem.

Most ez a görögszéna nagyon felcsigázott... Én is kipróbálom... :)

A lányom 6,5 hónapos, és csak anyatejen élt 6 hós koráig! Már egy szopt kiváltottam gyümölccsel, mert úgy érzem kevesebb a tejem.

2010. aug. 30. 14:58
 14/28 A kérdező kommentje:

Igény szerint szoptatom a kislányomat. Most már két mellből kell szoptatnom, mert az egy nem elég neki. Úgy szoktam szoptatni, hogy először az egyikből (ezen hagyom kb. 40 percig) és utána átrakom a másikra. A következő szopinál azzal a mellel kezdjük, amiből utoljára evett.

Sajnos így is pótlást kell adnom. :(

Minden tanácsot, segítséget nagyon szépen köszönök!

2010. aug. 30. 15:39
 15/28 xStefix ***** válasza:
A pótlást miért kezdted el? Ha így, igény szerint szoptatsz, akkor elméletileg jól kellett hogy menjenek a dolgok.. Volt valami megakadás?
2010. aug. 30. 17:54
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem gyarapodott a súlya, így mérnem kellett minden szopi előtt és után. Akkor láttam, hogy bizony volt, hogy csak 20 ml-t sikerült szopiznia. :( Próbáltam fejéssel rásegíteni, sajnos nem sikerült. :( Ezért próbálkozom a különféle praktikákkal, hátha valamelyik hatásos lesz, mert szeretném sokáig szoptatni, de eddig nem úgy néz ki, hogy sikerülni fog... :( Ráadásul anyósék a kést is forgatják bennem, amiért nincs elég tejem, szerintem már ez is kihat a tejtermelésre. :(
2010. aug. 30. 20:37
 17/28 anonim ***** válasza:

Szia! Engem is felcsigázott a görögszénamag a kérdésed kapcsán és ma vettem is.A pécsi Árkád bioboltjában találtam,és 10 gr volt 70 ft.A fűszereknél volt. Csak az ára miatt írtam le,hogy nehogy tényéeg nagyon drágán juss majd hozzá.

Sok szerencsét Neked (is) :-)

2010. aug. 31. 13:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azt hiszem ott pont nem járt a férjem. :)
2010. aug. 31. 14:08
 19/28 anonim ***** válasza:
Talán pécsi is vagy??:-) Csak azért írtam a pécsi Árkádot,mert gondoltam akkor más bioboltban is van,ha ott volt:-P
2010. aug. 31. 15:36
 20/28 A kérdező kommentje:

Majdnem pécsi (egy évig ott is laktunk albérletben). :-) Nagyon sokszor vagyunk Pécsen, meg a szüleim is a közelben laknak. :-)

Jó, hogy megírtad, telitalálat volt. :-)

2010. aug. 31. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!