Nem lesz ez így sok? Mecsek tejszaporító, milupa milusan tea, urtica urens ch5.
Nagyon kevés a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a kisbabámat. Eddig sok mindent kipróbáltam, a mecsek teát és az urticát még nem. Ma állok neki ezeknek. Szerintetek nem lesz ez így sok ha három félét is használok? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok már keseredve... :(
Köszönöm szépen!
Én laktoherbet ittam sokáig, plusz urtica urens ch5, napi kétszer, plusz este 1 üveg söröcske. :) Nekem nem okoztt problémát sem ezek halmozása, sem hasfájást a babának. (van, amitől megfájdul a hasa, de nem a szénsavtól vagy a laktoherbtől)
Nekem a sör vált be a legjobban, reggelre majd szétdurrannak a cicijeim :)
Ha kevés folyadékot iszom, akkor nekem kevesebb a tejem, érzem.
Most ez a görögszéna nagyon felcsigázott... Én is kipróbálom... :)
A lányom 6,5 hónapos, és csak anyatejen élt 6 hós koráig! Már egy szopt kiváltottam gyümölccsel, mert úgy érzem kevesebb a tejem.
Igény szerint szoptatom a kislányomat. Most már két mellből kell szoptatnom, mert az egy nem elég neki. Úgy szoktam szoptatni, hogy először az egyikből (ezen hagyom kb. 40 percig) és utána átrakom a másikra. A következő szopinál azzal a mellel kezdjük, amiből utoljára evett.
Sajnos így is pótlást kell adnom. :(
Minden tanácsot, segítséget nagyon szépen köszönök!
Szia! Engem is felcsigázott a görögszénamag a kérdésed kapcsán és ma vettem is.A pécsi Árkád bioboltjában találtam,és 10 gr volt 70 ft.A fűszereknél volt. Csak az ára miatt írtam le,hogy nehogy tényéeg nagyon drágán juss majd hozzá.
Sok szerencsét Neked (is) :-)
Majdnem pécsi (egy évig ott is laktunk albérletben). :-) Nagyon sokszor vagyunk Pécsen, meg a szüleim is a közelben laknak. :-)
Jó, hogy megírtad, telitalálat volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!