Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz ez így sok? Mecsek...

Nem lesz ez így sok? Mecsek tejszaporító, milupa milusan tea, urtica urens ch5.

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a kisbabámat. Eddig sok mindent kipróbáltam, a mecsek teát és az urticát még nem. Ma állok neki ezeknek. Szerintetek nem lesz ez így sok ha három félét is használok? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok már keseredve... :(

Köszönöm szépen!

2010. aug. 29. 15:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Egyszerre mindig csak egy újat vess be mert ha használ nem fogod tudni hogy melyik volt áldásos hatással.
2010. aug. 29. 15:54
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! Igen, erre én is gondoltam. :) Akkor azt hiszem a bogyók kipróbálását helyezem most előtérbe.
2010. aug. 29. 15:58
 3/28 anonim ***** válasza:

Majdnem mindegy mivel próbálkozol az a lényeg hogy egyszerre csak egyet mint majd az ételek kóstoltatásánál.

Iszol egyébként elég folyadékot? napi két litert?

az is nagyon befolyásolhatja és az étkezés is.

2010. aug. 29. 16:02
 4/28 anonim ***** válasza:

Inkább tedd mindet félre, és a görögszénamagot használd. Nekem napi egy bögre úgy megdobja, hogy nem győzi inni a gyerekem (80-120gr-ról 150-220 gr-ra nőtt a tejcsi és az 1 órás szopikból 40 percesek lettek).

Egy hétig iszom a magból készült teát, azután a Mecsek tejszaporítóval tudom fenntartani a mennyiséget napi 2 bögrével. Soha mást nem is próbáltam ezeken kívül.

Ha beválik bármelyik szer, kérlek, majd írd meg a tapasztalatot ennél a kérdésnél.

Egyébként maximum kettő szer használatát javaslom.

2010. aug. 29. 16:04
 5/28 anonim ***** válasza:

A mecsek állítólag hasfájást okoz, de ezt csak olvastam.

A sört próbáltad már?

2010. aug. 29. 16:04
 6/28 anonim ***** válasza:

Szió!

Én hetente váltogatom a Laktoherb teát és az urtica urns-t.Úgy hallottam,h így jó,mert ha csak 1 félét használsz huzamosabb ideig,akkor hozzászokik a szervezet és úgy már nem használ.

Nekem beválik így,bár én 7 hetes kora óta kell,h adjak tápszert is pótlásnak.

Üdv!

3hónapos kislány anyukája

2010. aug. 29. 16:08
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok hogy írtatok!

A 3. válaszolótól kérdezném, hogy a görögszénamagot hogy kell alkalmazni? Megírom mindenképp, ha használt valamelyik.

Min. 2 liter folyadékot iszok mindennap, eszem rendszeresen.

A sört próbáltam, az be is indította (végre feszült a cicim a tejcsitől), de valószínű a szénsavtól nagyon fájt a babám hasa. :(

2010. aug. 29. 17:19
 8/28 anonim ***** válasza:

A magból 5 kiskanállal teszek egy liter vízhez, amit felforrás után 10 percig forralok lefedve. Ízesítve iszom meg (méz+citrom). A zacskóján nem így van, elvileg hidegen is kellene áztatni, de tapasztalat szerint nem szükséges. Gyógynövényboltban kapható, kb. 200 Ft egy zacskó. Lepkeszegmagnak is mondják.

Egyébként a fentiekről is sok jót hallani, amiket már megvettél. De ez a görögszéna nekem brutálisan bevált.

2010. aug. 29. 20:45
 9/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséged, holnap vetetek is a párommal. Remélem beválik, mert nagyon szeretném, ha elég tejem lenne.

Szép estét!

2010. aug. 29. 21:28
 10/28 A kérdező kommentje:
Sehol nem kaptunk görögszénamagot. :((((
2010. aug. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!