Van olyan, hogy a szoptatás már rámegy az anya egészségére?
1 éves a kisfiam már csak éjszaka illetve este az elalvashoz szopizik megszámlálhatatlan alkalommal. Mindig vékony alkat voltam (162/50-53), de most már ott tartunk, hogy alig vagyok 47kg :( Borzalmasan nézek ki és borzalmasan is érzem magam. Nem tudom eldönteni, hogy ez a szoptatás vagy a rengeteg ébrenlét miatt van? Egyáltalán az elválasztás segít valamit az éjszakákon?
Nem szeretném erőszakkal leválasztani, de magamban már imádkozom érte, hogy magától elhagyja hátha változnak a dolgok :(
Fuu akkor új kérdés: hogy mondjam meg anyosomnak hogy igaza van, úgy hogy azért ne bízza el magát 😂
Viccen kívül, köszönöm a válaszokat!
Hogy választottátok le?
Igen, sajnos. Én is nemrég írtam ki kérdést, alapjáraton 164 cm/54 kg vagyok. Májusban született a második babám és most 46 kg vagyok, pedig rengeteget eszem, vitamint szedek stb.
Ugyanígy jártam az első babával is, de nekem elapadt a tejem magától pár hónap után, szerencsére a kisfiam simán elfogadta helyette a tápszert. És nem lehetett éjszakázás miatt, mert pár hetes korától átaludta az éjszakákat.
Én meg a levegőtöl is hízok😭😭😭😭szoptatás + egy 10 es a nem csekély 20 hoz😭😭😭😭
Mért nem lehet át adni szívesen adnék mindenkinek 🥰
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok!
Valaki esetleg tudja ennek a hátterét, hogy mitől lehet? Túlságosan a tejtermelésbe fekteti az energiát a szervezetem vagy valami ilyesmi? Csak úgy kíváncsiságból.
Az anyósos rész csak poén volt, halistennek jó a kapcsolatunk :)
Utolsó, annyira hülye vagyok, de ez halál komolyan eszembe se jutott!!😂Köszi, amint lehet megkérdezem!
Azóta úgy néz ki kezdi magától letenni. Legalábbis 3. napja már egyáltalán nem fogadja el csak az esti altatáshoz, úgyhogy remélhetőleg most már helyre áll a rend minden tekintetben :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!