Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rubint Réka hogyan tudott...

Rubint Réka hogyan tudott szoptatni 13 hétig, ha csak update 1-es ételeket eszik?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 12:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
műmellel is lehet szoptatni,de ne szólj senkinek.
2010. aug. 28. 17:05
 22/27 A kérdező kommentje:

Bocsi, igen rosszúl írtam, ezek nem alacsony tápértékű dolgok.

„Update 1 ételek és italok a nap bármely szakában ehetők, intelligens emberhez méltó, normális mennyiségben. Ezek tulajdon képpen a fogyasztó, büntetlen falatok. Cukorbetegek számára ezeket a Cukorbetegek Országos szövetsége is ajánlja. Alig növelik meg a vércukorszintet, nem gerjesztenek mesterséges éhséget, viszont laktatnak. A Update 1 élelmiszerek csekély mennyiségű felszívódó szénhidráttartalmuknál, állaguknál fogva kivállóan segítik a fogyást, de mindenképp bármikor nassolhatóak súlyos következmény nélkül. (Ilyenek pl. sovány húsok, a kefír, a zöldségek, energiamentes levek, stb.) Ezeken belül pedig az Ultra Update 1 kategória a szenzációs újdonság.

Szóval akkor ha ezeket eszem többségben, akkor is megfelelő lesz a tejem?

2010. aug. 28. 17:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. aug. 28. 22:02
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor is kamu, hogy 12 hetesen elválasztotta magát a gyerek, mert megjött neki. Akkor még nem is kell hozzátáplálni. Mit eszik a gyerek? Akkor szokták magukat elválasztani, ha már mással jóllaknak, nem? Az én 1. babám 7 hónapos volt, amikor megjött, nem választotta el magát, szerintem észre sem vette. A 2. most 7 hónapos, és még mindig sehol semmi.

Egyébként ha megfelelő a kalóriabevitel, akkor nem lehet a szoptatással baj.

2010. aug. 28. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem,volt már olyan mással is hogy elutasitotta a baba a cicit amikor megjött az első menzesz.Nem muszaly ahoz hogy már hozzátáplált legyen a baba.Nekem egy kicsit az fura hogy pont mind a 2 gyerek 13 hetesen.
2010. aug. 29. 08:34
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
Hát akkor az szopási sztrájk, nem kellett volna még feladnia. Úgy látszik nem olvasott túl sokat a témáról. Nem anyucit kellett volna hívnia sírva, hanem egy szoptatási tanácsadót. Egy 12 hetes gyereknek még kell az anyatej!
2010. aug. 29. 23:33
 27/27 anonim válasza:

Az én kisfiam se szereti a tejcsi ízét azokban a napokban, amikor megjön, de aztán elmúlik a menstruáció és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. (Nekem is 9 héttel szülés után már megvolt a menzeszem.)

Szoptatni egyébként tudtommal "műmellel" is lehet, mert az implantátumot általában úgy ültetik be, hogy a tejcsatornák ne sérüljenek.

2010. szept. 4. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!