Rubint Réka hogyan tudott szoptatni 13 hétig, ha csak update 1-es ételeket eszik?
Bocsi, igen rosszúl írtam, ezek nem alacsony tápértékű dolgok.
„Update 1 ételek és italok a nap bármely szakában ehetők, intelligens emberhez méltó, normális mennyiségben. Ezek tulajdon képpen a fogyasztó, büntetlen falatok. Cukorbetegek számára ezeket a Cukorbetegek Országos szövetsége is ajánlja. Alig növelik meg a vércukorszintet, nem gerjesztenek mesterséges éhséget, viszont laktatnak. A Update 1 élelmiszerek csekély mennyiségű felszívódó szénhidráttartalmuknál, állaguknál fogva kivállóan segítik a fogyást, de mindenképp bármikor nassolhatóak súlyos következmény nélkül. (Ilyenek pl. sovány húsok, a kefír, a zöldségek, energiamentes levek, stb.) Ezeken belül pedig az Ultra Update 1 kategória a szenzációs újdonság.
Szóval akkor ha ezeket eszem többségben, akkor is megfelelő lesz a tejem?
Szerintem ez akkor is kamu, hogy 12 hetesen elválasztotta magát a gyerek, mert megjött neki. Akkor még nem is kell hozzátáplálni. Mit eszik a gyerek? Akkor szokták magukat elválasztani, ha már mással jóllaknak, nem? Az én 1. babám 7 hónapos volt, amikor megjött, nem választotta el magát, szerintem észre sem vette. A 2. most 7 hónapos, és még mindig sehol semmi.
Egyébként ha megfelelő a kalóriabevitel, akkor nem lehet a szoptatással baj.
Az én kisfiam se szereti a tejcsi ízét azokban a napokban, amikor megjön, de aztán elmúlik a menstruáció és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. (Nekem is 9 héttel szülés után már megvolt a menzeszem.)
Szoptatni egyébként tudtommal "műmellel" is lehet, mert az implantátumot általában úgy ültetik be, hogy a tejcsatornák ne sérüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!