Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rubint Réka hogyan tudott...

Rubint Réka hogyan tudott szoptatni 13 hétig, ha csak update 1-es ételeket eszik?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 12:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Csak mert itt sokan írják, hogy nem lehet updatezni szoptatás alatt. pedig ez nem diéta, hanem életmódprogram. Ezek szerint mégis alkalmazható?
2010. aug. 28. 14:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megpróbálhatod.Egyél annyit hogy ne maradj éhes,még jót is tesz,több vitamin lesz az étrendedben,ezáltal a tejben is.Mondjuk én a sovány vörös húsokat nem hagynám ki a vas tartalmuk miatt.
2010. aug. 28. 14:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Alacsony zsír- és szénhidrát tartalmúak. Ilyenek főként a húsok, zöldségek, tejtermékek .

Ezek alacsony tápértékű dolgok"

Alacsony tápértékű a hús, a zöldség és a tejtermék???????

Akkor mi a jó? A krumplistészta?

2010. aug. 28. 15:32
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
valószínű épp ezért csak 13 hétig tudott szoptatni és nem fél évig.
2010. aug. 28. 15:41
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
Ja,és mégvalami,Rékának mindkét gyereke leválasztotta magát 13 hét után,amikor megjött a menzesze.
2010. aug. 28. 15:46
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Ó,hogyne.Milyen praktikus.
2010. aug. 28. 15:48
 17/27 anonim ***** válasza:

"Olvasataim szerint én úgy tudtam, hogy az édesanyáknál a szoptatás ideje alatt általában nem jelentkezik a havi vérzés. Hát én ebben is azok táborát szaporítottam, akiknél ez nem a megszokott módon történik. Éppen ezért a 12. héten – annak ellenére, hogy rengeteg tejem volt - a menstruációs ciklus kezdetével, a hormonális változásoknak köszönhetően teljesen megváltozott az anyatejem íze. Szó szerint keserű, és büdös lett. Teljesen kétségbe estem, hogy Lara, aki annyira szeretett szopizni, kiköpte a cicit, és fintorával tudatta velem, hogy nem ízlik neki a csemege. Sírva hívtam telefonon az édesanyámat, hogy megosszam vele a bánatom, aki azzal nyugtatott, hogy én is tápszeren nőttem fel, ha nem kell Larának a cici, akkor ne erőltessem. Én azért nem adtam fel ilyen könnyen! "

Nyilván ha ebben hazudik,akkor egyszerűbb lett volna neki abban hazudnia hogy "peeersze,még szoptatok"

2010. aug. 28. 15:54
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Hogyne.Iszom minden bölcs és igaz szavát.
2010. aug. 28. 16:56
 19/27 anonim válasza:
72%
Az update 1 es kajáktól ugyanúgy tud szoptatni az ember. Nem arról van szó, hogy nem eszel!! Nem kell sütit zabálni ahhoz, hogy tejed legyen. A húsokban, tejtermékekben, zöldségekben és gyümölcsökben ha kicsit is végig gondolod minden fontos tápanyag megvan amire neked és a babádnak szüksége van.
2010. aug. 28. 16:56
 20/27 anonim ***** válasza:
63%
Eleve műmelle van, azzal hogyan szoptat? Kamu az egész!
2010. aug. 28. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!