Rubint Réka hogyan tudott szoptatni 13 hétig, ha csak update 1-es ételeket eszik?
"Alacsony zsír- és szénhidrát tartalmúak. Ilyenek főként a húsok, zöldségek, tejtermékek .
Ezek alacsony tápértékű dolgok"
Alacsony tápértékű a hús, a zöldség és a tejtermék???????
Akkor mi a jó? A krumplistészta?
"Olvasataim szerint én úgy tudtam, hogy az édesanyáknál a szoptatás ideje alatt általában nem jelentkezik a havi vérzés. Hát én ebben is azok táborát szaporítottam, akiknél ez nem a megszokott módon történik. Éppen ezért a 12. héten – annak ellenére, hogy rengeteg tejem volt - a menstruációs ciklus kezdetével, a hormonális változásoknak köszönhetően teljesen megváltozott az anyatejem íze. Szó szerint keserű, és büdös lett. Teljesen kétségbe estem, hogy Lara, aki annyira szeretett szopizni, kiköpte a cicit, és fintorával tudatta velem, hogy nem ízlik neki a csemege. Sírva hívtam telefonon az édesanyámat, hogy megosszam vele a bánatom, aki azzal nyugtatott, hogy én is tápszeren nőttem fel, ha nem kell Larának a cici, akkor ne erőltessem. Én azért nem adtam fel ilyen könnyen! "
Nyilván ha ebben hazudik,akkor egyszerűbb lett volna neki abban hazudnia hogy "peeersze,még szoptatok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!