Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt aki szoptatás alatt...

Volt aki szoptatás alatt esett teherbe? Hogy alakultak a dolgok?

Figyelt kérdés
Nem okozott problémát a szoptatás terhesség alatt? Én szoptatom a lassan 1 éves kislányomat és 6 hetes terhes vagyok. Izgulok emiatt. Vagy esetleg le kellene szoktassam? Az már más tészta,hogy hogyan....

2021. júl. 6. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Simán szoptattam végig.

És utána is párhuzamosan a kicsivel.

Kicsit nehéz volt leszoktatni, de nekem 9 hónapos volt, amikor terhes lettem, kiváltatlan étkezéssel.

Soha egy orvos és egészségügyis sem javasolta a leválasztást, pedig volt vérzésem is a 6-7. Hèten.

Kombinàlt teszt eredménye viszont a hormonok miatt hozhat fals számokat.

Volt magy stressz nekem emiatt, genetikus, amniot akartak stb.

Úgyh pènzkidobás.

Prena vagy ehhez hasonlót érdemes.

2021. júl. 6. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék még egy babát de szoptatok és sajna nem jön össze. Nektek konnyen összejött? (Nálam már 2 éves lesz a "nagy")
2021. júl. 6. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Elég könnyen igen. Jövő hónapra terveztük volna. 2 alkalommal voltunk együtt mindössze védekezés nélkül,azt is úgy időzítve,hogy most tutira nem lehetek terhes. :)
2021. júl. 6. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt a nagy, amikor tervezetten megfogant a kicsi. Semmi gond nem volt, még tandem is szopiztak kicsit.
2021. júl. 6. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

Mi is későbbre számítottubk

Kivàltatlan étkezés mellett 6-8 szoptatás

1. Èles hónapban.

Ciklusom nem volt mèg.

Vagyis akkor indult.

2 vèrzésem volt

2021. júl. 6. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Huh hát gratulálok nektek. Nekem nem jött meg eleve másfél évig. Igazából relatív, hogy sokat varat-e vagy sem, mert az első lányom több év után fogant meg a második meg 2 ciklus után de vele már nem szoptattam kb 3 hónapja akkor. Most meg ez lesz az ötödik ciklusom. Én már annyira nem szoptatok amúgy, csak főleg altatasnal meg reggel. (Kb napi 4szer)

Na mindegy, nem sürgetnem őket. Én leválasztani sem fogom emiatt a cicist. Majd lesz valami.

2021. júl. 6. 14:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon én sem akarnám leszoktatni,mert nagyon sokszor szopizik még ő is. Van,hogy mast alig eszik. Ráadásul allergiás tejre,tojásra és a banánra,így miatta én is diétázom keményen.
2021. júl. 6. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj, az nehéz lehet. Jó egészséget nektek és kitartás ebben a melegben!
2021. júl. 6. 19:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2021. júl. 6. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!