Szoptatos anyukak mennyi idokozonkent etetitek a babat? Hasznaltok nyugtato cumit?
Iszsz a babam, ha nem keri akkor 3orankent kb, ha keri, akkor amikor szeretne. Ha meleg van es ugy itelem meg hogy szomjas, mellre teszem akar felorankent is.
Van nyugtato cumink, enelkul nonstop engem csocsalna, semmilyen cumizavart nem tapasztaltam. 8hos, 2honapja mar a hozzataplalast is elkezdtuk.
6 hónapos koráig,amíg csak anyatejes volt, nem volt rendszer,volt,hogy 3 óránként,volt,hogy fél óránként kérte. Ha nyűgösebb volt (oltás után pl) akkor kb egész nap rajtam lógott.
Ht.óta 3-4 óránként,mert ugyan eszik és szeret mindent,mennyiséget nem eszik így rá kell szoptatni néha mert nem lakik jól. Éjjel is sokat ébred, legalább 4x kell szoptatni. 11 hónapos
4es vagyok, cumit nem használunk. Párszor megpróbáltam,de repítette is azzal a lendülettel.
Ps.megint nem értem a lepontozásomat, most fejeztem be a gyk.használatát megint úgy egy évre. (Drámai kilépés pipa :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!