Mennyit eszik a 2 honapos babatok tapszerbol? Es milyen idokozonkent?
Kb 2,5 óránként 150 ml + az 5 kanál tápszer.
Rengeteg tudom, de még ezután is sír hogy éhes.. Mondjuk eleve olyan gyerek, mint aki 1 hónapos fejlettséggel született volna..
A védőnő azt mondta, 150-nél ne egyen többet belőle, inkább sűrűbben éhezzen meg.
4,9 kiló most, de kis vézna még, mert 4,4el született, nem táplálta az anyatej és kénytelenek voltunk tápszerre váltani. A védőnőnk szerint a nagy étvággyal akarja kompenzálni az eddig kimaradt tej mennyiséget. Volt olyan, hogy 130 anyatejet majd még 60 tápszert megivott.. Emiatt szólt a védőnő, hogy a 150 / étkezést ne lépje túl. Mert lehet nem reális az éhség jelzője és többet többet akar csak..
A napi 1 literről még nem hallottam, nekem csak a súly-evés aránnyal szokták példálózni. :/
Jaj szegeny ket honap alatt az nem tul sok gyarapodas.
Suly eves arany bal erre a szuly*150g ra gondolsz? Ezt allitolag addig kell amig az 1 litert el nem erik.
En bogyom mar 5.7kg 😅 es nem tudom hogy ez sok e... 3.8 al szuletett
Én úgy emlékszem az első fiam is ilyenkor már 5 kiló felett volt, szintén 3,8 körül született. Nem tudom hol kezdődik a “sok súly” határa, de gondolom akkor szólnak a dokik ha már kórós, nem?
Szerintem ha arányosan növekszik, jó a kedve, stb akkor minden oké. Én sose figyeltem korábban ezeket az evés dolgokat, ha elkezdenek mászni, úgyis lemozogják az energiát. :) ha valami gond van, a gyerekorvos meg úgyis szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!