Akik szoptatnak es tapszerel is etetik a babajukat, hogyan es milyen idokozonken melyikkel taplaljak?
3 hós a babám, szopi után mindig sírt, s délután már annyíra vígasztalhatatlan volt szopi után, hogy vettem tápszert, s már 2 hete adom neki, azóta olyan mint ezek előtt, egy minta baba!
Reggel cicizik, majd még délelőtt 2x, s dél körül adok neki tápszert, simánt megeszik 130 milit, s utánna alszik egyet, majd mikor felkel ismét szopi, majd mégesti fürdésig 2x szopi, s 7 kor fürdetünk, utánna lefejt tejet kap, 8-ra már be is alszik.
Az éjszakát végig alussza, de éjjel felkelek s fejek, azt kapja fürdés után.
Ettől a napi egy adag tápszertől 10 dekával hízott többet mint ezek előtt, ennek én csak örülök, mert eddig 15 dekákat hízott, s nem egy kövér baba volt, most kezd kikerekedni.
Ne félj attól hogy kövér lesz, majd megnyúlik s akkor már nem lesz duci.
Vissza ütni meg nem fog, én csak tápos voltam, s mégsem vagyok dagadt.
Állítólag bele van kódolva az emberbe hogy elhízásra hajlamos lesz-e vagy sem. Van aki alig eszik s hízik, van aki meg ehet bár mennyit s mégsem tud elhízni.
Az ő akaraterején is fog múlni ha kövér lesz, akkor majd fogyózik!
Ne félj, egy babának az a dolga hízzon és nőjjön, nem kell nem is szabad fogyókúráztatni!
Inkább legyen kövér mint hogy éhezzen s állandóan sírjon!
4 hónaposan meg majd a táp helyett kezdődik a hozzátáplálás!
Az enyém nem hízik csak 120 grammokat havonta, de eszebe sem jutott, hogy ezért tápot adjak neki, az orvos sem mondta.
Most 3 hós, 5 és fél kiló, nem duci, teljesen átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!