Az újszülött szempontjából számít, hogy mekkora a bimbóvédő? Vagy a mellbimbóm mérete számít?
Először a Mam 1-es,legkisebb méretét használtam, kisebesedett a mellbimbóm tőle,mert szerintem nem volt elég nagy a mellbimbómnak, a babám sem jól kapta be valószínűleg, sokszor csak cumizott rajta. Most vettem egy Avent M-es méretet, ez jónak tűnik méretben, csak olyan óriási, félek a kis újszülöttemnek túl nagy lesz.
Egyébként azért kezdtem használni többek tanácsára, mert befelé forduló mellbimbóm van, de a sok szívás hatására talán már kijjebb jött. Remélem sikerrel járok, mert a seb miatt ki kellett hagyni kicsit
Számít. Sok babánál problémát jelent az elején, hogy elég nagyra nyissa a száját, hogy ne csak a mellbimbót végét cuppogtassa (ettől sebesedhet natúrban), hanem egészben az udvar egy részét is beleértve.
Ja igen: kiemelő és védő nem ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!