A szoptatás miatt lehet ilyen a mellem?
Nekem is nagyobb a bal mellem, mint a jobb, látványosan. A striák mostanra elmúltak (10 hónapja szoptatok), de eddig az is nagyon durva volt.
Ezt a részét egészen biztosan tudom neked mondani, hogy a szoptatástól lehet és normális.
A lilaság meg a pattanásszerű dolog nem tudom, hogy daganat lehetne-e, nem értek hozzá, viszont biztos nincs gyulladva/elzáródva tejcsatorna? Hallottam olyat, hogy van, amikor a tejcsatorna kivezető nyílása abszolút rossz helyen van, így a mellen mindenfelé meg a hónaljban? meg szóval így mindenütt, aztán ha azt a csatornát pont nem szívja a baba, akkor az be tud durranni. Esetleg nem érzel mellgyulladással járó tüneteket is? Hátha.
De egyébként ha aggódsz, mindig megkérdezheted a védőnőt, ő tuti látott már csomó gyanús mellet, megmondhatja, hogy érdemes-e orvoshoz fordulnod vagy megnyugtathat, hogy nincs semmi baj (amúgy szerintem nincs semmi baj, de se szakorvos nem vagyok, se a melled nem látom, szóval érted :D).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!