Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatni sikerülhet-e újra?...

Szoptatni sikerülhet-e újra? Van itt olyan, aki 3 hónap szünet után újra szoptatott?

Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt abba kell hagynom a szoptatást. Abban bízom, hogy a sikeres kezelés után újra szoptathatnék. 5 hónapos babám már ráállt a tápszerre. Sikerülhet szerintetek újra visszahozni a tejet? Akkor persze már hozzá is fogok táplálni, de mellette tápszer helyett inkább szoptatnék.
2021. ápr. 15. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Van tejed, fejtél közben? A gyerek cumiból eszi a tápot vagy alternatív módon?

Nyilván semmi nem lehetetlen, de privát véleményen, és ezért kapni fogok itt, hogy ekkora kihagyás után hozzátáplálás előtt nem éri meg a vesződés vele, ha egyébként nincs vagy alig van tejed. Persze ha pszichésen ennyire fontos, akkor hajrá, fejes és szoptatás orrvérzésig, esetleg kemény pénzek a szoptatási tanácsadónak...

2021. ápr. 15. 05:54
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Van rá sansz kemeny munkával.

Szoptatási tanácsadó felkeresését javaslom.

Www.ibclc.hu :)

2021. ápr. 15. 06:06
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
2021. ápr. 15. 06:07
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
2021. ápr. 15. 06:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ez nem ugyanaz...de a lányom már csak napi egyszer evett, elalváshoz, egyre kevesebb volt a tejem, már elalváshoz is alig jutott. Én intéztem így, szoktattam le folyamatosan. Aztán jött a lehetőség, hogy beoltsanak és a szoptatással a lányom is kapjon némi védettséget, úgyhogy éjszaka újra hagytam szopizni, akkor is ha már nem nagyon volt mit, illetve 1-2* nappal is. 1 hét alatt újra lett tejem, megindult a tejtermelés, bedurrant a cicim és ha elkezd szopizni akkor megindul a másikból is a tej (ilyen szerintem már vagy 3 hónapja nem volt). Szóval a majdnem teljesen elapadt állapotból sikerült visszajönni. 1 éves a lányom.

Persze nálad azért sokkal nehezebb a szitu, mindenestre nem lehetetlen, szurkolok!

2021. ápr. 15. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!