Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más szoptató anyukák is, akik...

Más szoptató anyukák is, akik megkapták a Pfeizer vakcinát tapasztaltak másnap vérzést?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem tudom milyen vérzésre gondolsz, de biztos nem az oltàstól volt...
2021. ápr. 6. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Hol vereztel??
2021. ápr. 6. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Menstruáció szerűt, de annál gyengébb.. Először véletlen egybeesésnek gondoltam, de más fórumon írta más is, és kicsit megijedtem...
2021. ápr. 6. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy idősebb nő írta egy face csoportban, hogy neki már nincs menstruációja, de oltás után pecsételő vérzése volt.
2021. ápr. 6. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt.
2021. ápr. 6. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Hogyan lenne már az oltástól, de komolyan? Semmi köze hozzá. Volt valamilyen vérzésed, vagy menstruáció, vagy más, lehet valami bajod is, az oltástól független.
2021. ápr. 6. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
6os micsoda önbizalom!
2021. ápr. 6. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
7 ez nem önbizalom, hanem a teljes tudatlanság hiánya. Nem kell nagy ész hozzá, hogy a koronavirus elleni vakcinának semmi köze nincsen nőgyógyászati gondokhoz. Viszont mindkettő fennállhat egyszerre.
2021. ápr. 6. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
7: virologusok orszaga lettunk 😅
2021. ápr. 6. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne lehetne?

S húgom 2 ujja "lebénult" a Pfizertől. (ápolónő amúgy). Kisujj, gyűrűsujj. Egy zöldséget nem tud meghámozni azóta!!! Annyira le van zsibbadva neki, hogy le is vághatnák, egyáltalán nem érzi őket!!

Én covidos voltam decemberben. Nagyon durva menstruációm volt covid alatt. Ilyen még sosem volt eddig... Ültem a wc-n és konkrétan folyt belőlem a vér. A férjem majdnem mentőt hívott!! 15 napig véreztem, fokozatosan csitult el.

Elmúlt a covid, ismét normális a menzeszem.

Akkor az oltás miért ne kavarhatna be??

2021. ápr. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!