Kisbabám 2 foggal született, amiket másnap eltávolítottak, mondván, nő helyettük. Van vkinek hasonó helyzetben tapasztalata, hogy valóban nincs miért izgulni?
Én ugy tudom ritka nagyon, de teljesen természetes.
Azok tejfogak voltak...
Grat annak aki kihuzta..
3# minden esetben kihúzzák... mivel azok lazábbak. Nézz jobban utána. Kb minden 2-3 ezredik baba szuletik igy. Elég ritka, de mindenhol a kihuzas mellett dontenek. Szepen lelettem pontozva de senki sem olyan okos h megnagyarázza az okát. A lányom nekem is igy szuletett ,1 foggal és kihuztak! Semmi baja nem lett, utana ki is eshetett volna magatol ami fertozessel járhat ilyen piciknél stb..
Tudom, tudom 0%-ot kapok de kerdezz utana
Foleg kedves kerdezo. Inkabb a dokit kerdezd itt latod h mindenki okos de senki sem ad magyarázatot. Bízd magatokat a dokira.:)
Vagy csak régi tévhit.
Én amugy nem szoktam ellenérveket pontozni, csak mert más a véleménye
Nem vagyok primitiv bunko mint a gyk nagy százaléka. Meg akiknek ez köszönhető, hogy pontoznak.
kedves kérdező!
hogy érted, hogy "lassan itt az idő"?? a lányom mindjárt 11 hónapos, és még egy foga sincs! ezzel csupán azt akarom mondani, hogy csak nyugi! lesz foga - előbb vagy utóbb... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!