Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyáknak vmit...

Szoptatós anyáknak vmit puffadás és vagy székrekedés ellen tudtok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Székrekedés ellen nagyon hatásos a szilva...minden formában. (Lekvár, gyümölcs, ital...)

Rostban gazdag ételeket kell enni és rengeteg folyadékot kell inni.

2021. márc. 31. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ahogy 1 írja. Szilvalekvar, cukormentes ami olyan sűrű fekete. Egy-két kiskanállal naponta megeszed és semmi bajod nem lesz.

Amúgy a fingatos ételeket kerültem ez okozott nekem puffadás. Bab, káposzta, kömény, stb. Klasszikusok.

Zabkasa reggelire és tényleg rengetek rostos zöldség, gyümölcs. A babának is nagyon jó és ő sem fog fingadozni és sírni emiatt

2021. márc. 31. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szatmári szilvalekvár cukormentes sűrű, szinte fekete, jó süteményekbe is. Lehet kapni pl. lidl-ben is.

A puffasztó ételek többségénél van olyan trükk, pl bab, hogy felteszed forrni a hüvelyest 20 percre, majd leöntöd a lét róla éj új vízbe főzöd tovább. Így a puffadást okozó anyagokat is kiöntöd és utána már nem okoz gondot. (de ezt nem mindennel tudod eljátszani)

2021. márc. 31. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a bab elhagyása szüntette meg a puffadást.
2021. ápr. 1. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen lekvár, ami szinte fekete! Cukormentes: [link]
2021. ápr. 1. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!