SOS! Februarban szultem (azota szoptatok) es azota komoly szekrekedessel kuzdok. Valami otlet?
dr. Bánfalvi Péter proktológus honlapján olvasgass ha van egy kis időd a baba mellett. Szuper orvos.Ha tudsz menj el hozzá. A saját személyes tanácsom: Mindig tegyél oda egy kis krémet könnyebben kicsúszik.Létezik egy Posterisan Forte nevű kenőcs-vényköteles-ezt belülre tudod használni.
Próbálhatsz egy keveset mozogni is ez is segíthet. Pl. néhány felülés,törzskörzés,előre-hátra hajogaltás nem túlzásba vinni csak mégis egy kicsit megmozgatja a beleket.Jobbulást Neked!
Proktologusnal voltam ezzel a problemaval 2x is es rendven talalt mindent.De utanna nezek ennek a dokinak.
Tejtermeket is hol kevesebbet hol tobbet eszek egy nap.
Koszonom a valaszokat
Olvastam a paraffinolajrol segit h jobban “csusszon”,vettem is azt mondta a gyogyszeresz ,hogy lehet szoptatas alatt a masik azt mondta, hogy nem ajanlja.Hat koszi akkor most mi az igazsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!