Honnan lehet tudni, hogy a háziorvos a kèrèsemnek eleget tève megtette-e az oltási javaslatot?(Covid)
Figyelt kérdés
Nagyon nehèz velük kommunikálni, alig fel a telefont, nem válaszolnak az emailekre, ès ezèrt nem tudom, hogy hányadán állunk☹️.
Jön majd sms vagy valami?
2021. márc. 30. 14:22
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nekem ma reggel kiadta a vèdőnő az igazolást.Hát majd meglátjuk mi lesz...
2021. márc. 30. 16:47
12/23 anonim válasza:
Nekem is kiadta, de attól még nem oltanak be. Most a várandósokat. Aztán ki tudja.
13/23 anonim válasza:
Azért akinek kiadta az igazolást, felhívtátok vele a háziorvost?
Vagy ráér, ha döntenek?
Nem egy könnyen elérhető személy (főleg mert nem is ismerem, meghalt az előző év elején)
14/23 anonim válasza:
7-es, ezt a védőnőd mondta, vagy megjelent valahol hivatalosan is?
15/23 anonim válasza:
24-es ,csak védőnő mondta. Meg nem jött róla papír
16/23 anonim válasza:
Nálunk mindegyik háziorvosi körzetben írták, hogy a szoptatós oltásról semmi hírük. Gondolom ezért...
17/23 anonim válasza:
Tegnap megkaptam az igazolást, ma hívott, hogy holnap menjek és megkapom az oltást. Szóval ennyit arról, hogy szoptatós anyukákat nem oltanak most még... vakószínüleg településenként eltérő.
18/23 anonim válasza:
17: nálunk időközben úgy nézett ki hogy két napon keresztül a háziorvos kb öt óránként updatelt, hogy lehet jönni, nem lehet, lehet, nem lehet... Szervezettség a tetőfokon. Ez a kormányzat mehet a marhaságaival a p....ba.
19/23 anonim válasza:
12. vagyok. Tegnap beoltottak, pedig a háziorvos nem volt hajlandó beutalót adni. Semmilyen papírt nem kértek, csak vakcinainfós regisztrációt. Megyeszékhely
20/23 anonim válasza:
17es vagyok, pontozzatok le bátran, nekem elég, hogy ma 18kor megkapom az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!