Szoptat valaki epekő-diéta mellett?
Nem biztos hogy kevesebb lesz a tejed.
A diétától ugyan úgy jönnek majd a görcsök, ha már a doki mondta hogy mihamarabb műteni kell, akkor inkább szánd rá magad, mert be is sárgulhatsz, s akkor csak rosszabb lesz.
Én megbeszéltem a dokival,csütörtök reggel bementem a kórházba, megműtöttek, azt a napot átaludtam, pénteken már teljesen jól voltam, s szombat reggel mehettem is haza.
Addig te is anyukádra, esetleg anyósra hagyhatod a babát lefejt tejjel.
Egy hét után már minden olyan mint előtte, semmit sem érzel, s soha többé nem fáj. A diéta pedig amit utánna tartani kell nem vészes, csak az a lényeg olajosat s puffasztót ne egyél, amit egyébként szoptatás alatt sem ajánlott.
JObbulást
Szia!
Az én kárváriám tavaly novemberben kezdödött iszonyatosan fájt a hátam, és egyik napról a másikra a gyomrom is majd az egész hasam.
Elmentem a háziorvoshoz aki azt mondta (szemlátomást sárga voltam, de az orvos ezt nem vette észre) biztos idegesebb vagyok mivel a kisfiam szeptemberbe kicsit korábban jött és hogy sok a gyomorsavam, szóval kaptam savlekötőt, amit beszedtem de én enni nem tudtam olyan fájdalmaim voltak, majd egyszer csak elmúlt.
Aztán a fájdalom megkereset decemberbe is (ami az érdekes hogy én soha nem főztem zsírosan és fűszeresen, de szülés óta még a puffasztó ételeket is kerülöm) szedtem amit a doki felírt savlekötőt kiegészítve egy kis espumisannal és egy kis normaflórral, enni megint nem tudtam és megjártam az ügyeletet is mert ez pont 25-én volt ott azt javasolták hogy csak így tovább szedjek mindent.
Most január 25-én színtén megtalált a fájdalom csak most már ki is jött belőlem minden, és a fájdalom nem múlt el majd éjszaka összehúszott a görcs és irány a sürgősségi.
Ahol vérvétel alapján megállapították hogy az epeköveim közül elindult egy ami elzárta az epe vagy a hasnyálmirigy vezetéket és kaptam egy frankó hasnyálmirigy gyulladást.
5 napig voltam infúzión, nem ehettem és nem ihattam semmit, és most március 11-én lesz a műtéttem, mivel az epém tele van apró kövekkel és nincs más mód csak a kivétel.
Szóval vigyázz nagyon magadra mert ez nem tréfa. (az én apósom hasnyálmirigy gyulladásba halt meg, a kórházba a doki is mondta hogy a kövek okozhatnak hasnyálmirigy gyulladást és minél többször van annál agresszívebb és annál tovább tart valamint az egyik halálos is lehet)
Hát ez az én történetem, és már nagyon várom hogy túl legyek a műtéten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!