Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit szólnál, ha a család egy...

Mit szólnál, ha a család egy férfi tagja mindenképpen akarná nézni, hogy hogy szoptatsz?

Figyelt kérdés
Férjem nagypapája teljesen vérig van sértődve, amiért nem szeretnék előtte szoptatni. Egy negyed órás monológot tartott, hogy micsoda élmény ez másoknak és ilyet vele még nem csináltak (konkrétan nézni szeretné). Én alapból nagyon szégyenlős vagyok, de úgy érzem, hogy semmilyen szinten nem fér bele ez a viselkedés, ha amúgy nem lennék az. Én azt hittem, a szoptatás a legszemélyesebb magánügy, ehhez képest, még nekem kell szrul éreznem magam, mert ilyen “élményektől” vonom meg a kedves dédpapát.
2021. márc. 16. 19:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
*ha nem szoptatunk se mutogatjuk a testünket bárkinek. És ezen való megsértődése érthetetlen ennek a férfi rokonodnak. Mármint az,hogy ő megsértődik. Igazából inkább azon sértődik meg szerintem , hoy nem nézheti a cicidet; másért miért zavarná? Vagy inkább úgy mondom, mi másért zavarná? tehát ha nem emiatt. Tehát a cicidet akarja látni, és azért játsza a sértődöttet, hogy mégis láthassa. Ez szerintem ilyen manipuláció-féle lehet. De mégis, ha pl meghatónak találja, ahogy táplálsz egy ilyen kis lényt; akkor is arcátlanság szerintem ilyet kérni mert tudhatná hogy a szoptatás az azzal jár,hogy látszódik a melled -amit nem mutogatunk meg mindenkinek -tehát illetlenség ilyet kérni, mert gyakorlatilag ebből így akkoris ez jön le, hogy mintha azon sértődne meg, hogy nem láthatja a cicid, hogy őneki nem akarod megmutatni. Tehát tudhatná, hogy ez ezzel jár, és tehát őtőle ez arcátlanság; miaz, hogy számonkéri rajtad, hogy nem láthatja a saját cicidet; amit annak mutatsz meg, akinek akarsz. Pl saját magadnak, szerelmednek, meg a gyerekednek, akit azzal etetsz, másra az nem tartozik, és mástól ilyet kérni az tapintatlanság, az meg pláne , hogy meg is sértődik, hogy nem lehet; bevágja a durcát mint egy kisgyerek, pedig tökre illetlen dolgot kért/vár el. Mármint ez a férfi rokonod tőled. Ilyet nem illik és szerintem picit bunkó is volt az adott illető-
2021. ápr. 8. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!