Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit szólnál, ha a család egy...

Mit szólnál, ha a család egy férfi tagja mindenképpen akarná nézni, hogy hogy szoptatsz?

Figyelt kérdés
Férjem nagypapája teljesen vérig van sértődve, amiért nem szeretnék előtte szoptatni. Egy negyed órás monológot tartott, hogy micsoda élmény ez másoknak és ilyet vele még nem csináltak (konkrétan nézni szeretné). Én alapból nagyon szégyenlős vagyok, de úgy érzem, hogy semmilyen szinten nem fér bele ez a viselkedés, ha amúgy nem lennék az. Én azt hittem, a szoptatás a legszemélyesebb magánügy, ehhez képest, még nekem kell szrul éreznem magam, mert ilyen “élményektől” vonom meg a kedves dédpapát.
2021. márc. 16. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is inkább a melled akarja lesni a papa :D

Nő rokonok elött nem gond (bár akkor is elvonultam én mindig, de volt hogy anyósom bejött valamiért a szobába, ő nem zavart, de nem állt oda mellém bámulni), de férfi elött nincs az az Isten! Akkor sértődjön meg, de akkor sem. Ne érezd magad rosszul, mondja csak a magáét, te meg menj be egy szobába egyedül a babával. Senkinek semmi köze!

2021. márc. 16. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a papának, hogy ma már, az internet korában, tud kukkolni ilyen gagyi szöveg nélkül is, tele a net cicis nénikkel.
2021. márc. 16. 20:47
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
😂😂 Nem semmi a papi. Kis szatír. A férjed mit szól hozzá? Teljesen igazad van amúgy, szopiztatás rád és a picurkádra vonatkozik. Persze aztán ahány ház, annyi szokás. Én a férjemen kívül anyukám, nővérem és sógorőm (ők is babázni készülnek és kíváncsi volt) előtt szopiztattam, bár sokkal jobban szeretem ha csak mi ketten vagyunk. Lehet eltúlzom, vagy valaki megszól ezért, de én imádom nézni a kis csöppségem mikor papizik, és aztán mikor fel-fel néz rám és elmosolyogja magát, hát nekem nagyon jó érzés. (6 hónapos még)
2021. márc. 16. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
6-os, 4 évig szoptattam összesen 3 gyereket, de sosem mászkáltam kilógó csöccsel sehova és egyedül a férjem meg a többi gyerekem látta a kórházon kívül. Tudod, vannak még kultúrált emberek...
2021. márc. 16. 23:49
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

#14 detto.

2 éves korukig szoptattam a gyerekeimet, de sosem szoptattam közönség előtt. És egyik sem rángatta le rólam a ruhát. Igény szerint szoptattam, de mégis volt benne rendszer. Tehát tudtam mikor fogja igényelni és akkor félrevonultunk.

2021. márc. 17. 10:06
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát egyszerűen kiröhögném...
2021. márc. 17. 12:08
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha valaki szépen megkérdezi, és nekem amúgy nem lenne problémám azzal, hogy az illető néz egy ideig, akkor lehet, azt mondanám, hogy oké. De az, hogy követelőzik, kikéri magának és még neki áll feljebb, az a menjen a picsába kategória.
2021. márc. 17. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Akkor legyen vérig sértődve. Jogod van nemet mondani, ha te nem akarod, hogy ő nézzen. És ez független az illető nemétől. Remélem, a férjed melletted áll és lerendezi nagypapit.
2021. márc. 18. 19:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen igazad van!!

Add meg neki ezt a webcímet: [link]

2021. márc. 19. 06:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, az előtt szoptass , aki előtt akarsz; ezt te jogod eldönteni, hogy kinek tárulkozol fel ennyire.
2021. ápr. 8. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!