19 hónapos a kisfiam és igény szerint szoptatom. A covid oltást nem kaphatom meg, amig szopizik. Az orvosok szerint ideje lenne elválasszam. Ti mit tennétek?
Olyan idegesíto, h akarkivel beszelek mindenki a szoptatas ellen van. "Ez mar nem taplal, nem hasznal semmit, nem lesz önallo, anyafüggö, sosem fogja elhagyni" es meg sorolhatnam. A gyerekorvos is megjegyezte multkor es most a Covid kapcsan is az olto orvos. A tervem, hogy magat valassza el vagy maximum 3. szülinapig szoptatom.
Ti mit gondoltok? Leszoktatnatok az oltas miatt?
Na és? Magánügy. Le sem kellett volna írnia. Az én apám 4 éves koráig szopott. Mondta. Teljesen normális felnőtt férfi lett belőle.
Annyira egyéni szocprobléma..
Az én lányom pl 2 évig szopott. Végül az én egészségi állapotom miatt kellett elválasztani, mert nagyon lefogytam.
Lehet, hogy nem akarja mű kajákkal etetni (tejpép, Sinlac, tejital, tápszer, ilyesmi). Magánügy.
Igen, 22es?? Akkor miért van az, hogy minimum 2 éves korig ajánlják ezeket a löttyöket??
Tejpép, tejital, tápszer, ilyesmi?
Nem a tejital és társai a lényeg hanem a tej alapú táplálék. Tej alapú a joghurt, túró, saj, TEJ pl
Csak sokan nem adnak a gyereknek vagy nem eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!