Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan hízzak szoptatás alatt?

Hogyan hízzak szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

3 hete született a kislányom, ő szépen hízik, viszont én rengeteget fogytam, szinte már semmi alkatom nincs.

Úgy hallottam, hogy szoptatás alatt esélyem sincs hízni.

Nagyon szeretnék fel szedni kb 5-6kgt.

Ti hogyan híztatok? Esetleg lehet valamit szedni, hogy hízzak?

2021. márc. 6. 07:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én se híztam. Aztán olyan baromi kívánós lettem....... Nem 5, de 20 kiló jött fel. Most küzdök hogy leadjam
2021. márc. 6. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Nálam is az ellentettje az igaz.

Egyébként szánj elég időt a pihenésre, baba alszik, te is..

Igaz nálam a stressz nem alvás stb az hízást eredményez, de sokaknál fogyást

Rendszeres evés!

Mozgás..

vitaminok

2021. márc. 6. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Irigyellek,én is híztam, nem sokat,de lefelé nem megy. Bár még szoptatok így radikálisabb fogyókúra alapból nem jön szóba. :)
2021. márc. 6. 07:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 2 év alatt 13kg-t fogytam. Végül emiatt hagytam abba.
2021. márc. 6. 07:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyzetben vagyok:( elso kettovel is ez volt, ez nalam alkat kerdese, csalad notagjai ugyanigy voltak. Majd visszajon ha abbahagyjuk. Plusz csinaltatok egy verkepet mert lehet a pajzsmirigy alulmukodesem csapott at tulmukodesbe, az is okozhatja.
2021. márc. 6. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:

16 hónapos a fiam és még mindig sokat szopik. Én sem tudok hízni,már annak örülök ha

eltelik úgy egy hónap hogy stagnál a súlyom és nem fogytam. Próbálok mindig enni,valamit mindig rágcsálni. Most 2 hónapja nem fogytam, na de már alig vagyok 50 kiló. Én is sokat gondolkozom rajta hogy le kéne választani a fiamat,de nehéz a szitu mert neki ez meg olyan fontos. Nekem még az a szerencsém hogy sokat híztam terhesen. Így amikor a fiam 3 hetes volt még örültem is hogy mennek le a kilók. Amikor 8 hónapos volt már kezdtem cudarul kinézni,hát most aztán meg csontváz. Szerintem még kibekkelem a 1,5 éves korát és leválasztom vagy szó sem lehet tovább iszsz-ről. Max este fog kapni,mert szó szerint megeszik. Ha te ilyen hamar lesoványodtál nem tudom meddig fogsz tudni szoptatni. Mindenesetre kezdj el enni,amennyit csak bírsz.

2021. márc. 6. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Detto ez a problémám. Vékony alkat vagyok, örültem, h.a terhesség alatt feljött pár kg.

Amit próbálj meg, h.ne hanyagold az étkezéseket és nassolj is (pl. olajos magvakat). Én is ott rontom el sokszor, h. magamat rakom legutoljára. Pedig nagyon fontos, h.egyen az anyuka! Az ételből van energiánk.

2021. márc. 6. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom ezzel nem segitek de nagyon irigyellek titeket😂 en is szoptatok de hizok... tudom egyik se jo de akkor mar inkabb fogynek 🥲
2021. márc. 9. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!