Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Terhességi diabéteszem van....

Terhességi diabéteszem van. Kinek milyen ötletei vannak miket ettetek hogyan? és ha éhesek voltatok mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha terhességi diabéteszed VAN, akkor egy szigorú diétát kell tartanod. kérd meg a védőnőt, hogy adjon egy listát, hogy mikor mit ehetsz vagy küldjön dietetikushoz. Vagy a háziorvost kérdezd. Ez nem játék, hogy a neten anoním emberek mondják meg, hogy mit egyél... ;) Sajnos komolyan kell venni, nekem is ez volt.
2010. aug. 10. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha járnod kell cukorgondozóba, márpedig ha magas a vércukrod, akkor el kell menni, ott megmondják, hogy hány gramm szénhidrátot kell elosztani egész napra, és kapsz egy útmutatót, hogy milyen étel mennyit tartalmaz. Bonyolultnak tűnik, de hamar meg lehet tanulni. Én szinte minden nap főzeléket ettem vmilyen husival, mert azzal jól lehet lakni + leves(ha tészta nincs benne, akkor minimális a szénhidrát). A krumpli, rizs nagyon magas szénhidráttartalmú, ha tartod a kb. 60 gramm szénhidrátot (nekem ennyi jutott ebédre) akkor ezekből köretként minimálisat ehetsz, és nem laksz jól. Olyan gyümölcsöt kell választani, ami alacsony CH-s(alma, meggy).
2010. aug. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!